مطالب مرتبط:
شکارچی 5 قطعه کبک در ثلاث باباجانی 500 میلیون ریال جریمه شد
دادگاه CAS حکم شکایت پرسپولیس از بیرانوند و تراکتور را اعلام کرد
دادگاه CAS حکم شکایت پرسپولیس از بیرانوند و تراکتور را اعلام کرد
جواد امام در واکنش به حکم دادگاه شکایت روحانی علیه یک نماینده مجلس: در صورت تداوم این رویکرد، این پیام تقویت خواهد شد که معیار، قانون است نه وابستگی سیاسی
فیش و حکم حقوق تیرماه بازنشستگان لشکری بارگذاری شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 تیر 1405 ساعت 23:402026-07-22اجتماعي

محکومیت 50 میلیونی شکارچی غیرمجاز کبک در ثلاث باباجانی با حکم دادگاه


رییس اداره حفاظت محیط زیست ثلاث باباجانی از تأیید قطعی حکم پرونده شکار غیرمجاز پنج قطعه کبک در دادگاه تجدیدنظر خبر داد.

بر اساس این رأی، فرد متخلف به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

- رییس اداره حفاظت محیط زیست ثلاث باباجانی از تأیید قطعی حکم پرونده شکار غیرمجاز پنج قطعه کبک در دادگاه تجدیدنظر و محکومیت شکارچی متخلف به پرداخت 500 میلیون ریال جریمه نقدی خبر داد.

آرش شیرمحمدپور در گفتگو با مهر اظهار کرد: پرونده شکار غیرمجاز پنج قطعه کبک در این شهرستان پس از طی مراحل قانونی در دادگاه تجدیدنظر مورد بررسی قرار گرفت و رأی صادره در این پرونده به صورت قطعی تأیید شد.

وی افزود: بر اساس رأی نهایی دادگاه، شکارچی متخلف به پرداخت 500 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است که 250 میلیون ریال از این مبلغ به صورت تعلیقی در نظر گرفته شده و در صورت تکرار تخلف طی مدت یک سال، فرد متخلف ملزم به پرداخت آن خواهد بود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ثلاث باباجانی ادامه داد: این پرونده پس از کشف تخلف و تشکیل پرونده توسط مأموران یگان حفاظت محیط زیست به مراجع قضایی ارجاع شد و در نهایت با بررسی های انجام شده، دادگاه تجدیدنظر رأی صادره را تأیید و قطعی کرد.


برچسب ها: رییس اداره حفاظت محیط زیست - دادگاه تجدیدنظر - ثلاث باباجانی - شکار غیرمجاز - دادگاه - جریمه نقدی - حفاظت محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت 50 میلیونی شکارچی غیرمجاز کبک در ثلاث باباجانی با حکم دادگاه

محکومیت 50 میلیونی شکارچی غیرمجاز کبک در ثلاث باباجانی با حکم دادگاه