مطالب مرتبط:
بهره برداری از یک هزار و 40 طرح حمایتی و اشتغال زایی در بهزیستی خوزستان
فیلم| 790 طرح بهزیستی استان اردبیل آماده بهره برداری است
بهره برداری از 803 طرح اشتغال زایی بهزیستی در خوزستان
بهره برداری از 803 طرح اشتغالزایی و 235 واحد مسکونی مددجویی در خوزستان
بهره برداری از نخستین سامانه ذخیره ساز انرژی در مقیاس بزرگ کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 تیر 1405 ساعت 16:252026-07-15اقتصادي

بهره برداری از طرح فیبر نوری شهرک صنعتی دهاقان در هفته دولت


در بخش زیرساخت های ارتباطی و ایمنی، اجرای طرح فیبر نوری شهرک صنعتی دهاقان با 90 درصد پیشرفت تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ محمدجواد بگی، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان، در جریان سفر خود به شهرستان دهاقان، از برنامه های گسترده برای ارتقای زیرساخت ها و بهبود وضعیت شهرک های صنعتی این منطقه خبر داد و با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساختی، اعلام کرد که عملیات آسفالت معابر شهرک های صنعتی شهرستان دهاقان از دو ماه آینده آغاز خواهد شد و در سال جاری، شاهد تغییرات ساختاری چشمگیری در وضعیت جاده ای و زیرساختی منطقه خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان در بخش زیرساخت های ارتباطی و ایمنی، از پیشرفت 90 درصدی اجرای طرح فیبر نوری شهرک صنعتی دهاقان خبر داد و تأکید کرد تا هفته دولت، این طرح برای بهره برداری آماده خواهد شد.

همچنین در راستای تأمین امنیت جاده ای، اعلام کرد که طرح ایمن سازی ورودی و خروجی شهرک صنعتی پوده ظرف مدت 3 ماه آینده به پایان می رسد و طرح ایجاد پل زیرگذر در ورودی شهرک صنعتی جمبزه نیز تا یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

محمد بگی در ادامه به برنامه های بهبود دسترسی و تأمین منابع حیاتی اشاره وتاکید کرد: برای ساماندهی ورودی شهرک صنعتی دهاقان،


برچسب ها: شهرک های صنعتی - شرکت شهرک های صنعتی استان - زیرساخت - صنعتی - شرکت شهرک های صنعتی - بهره برداری - دهاقان
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از طرح فیبر نوری شهرک صنعتی دهاقان در هفته دولت

بهره برداری از طرح فیبر نوری شهرک صنعتی دهاقان در هفته دولت