مطالب مرتبط:
1500 مهمان افغانستانی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید وارد دوغارون شدند
فرماندار تایباد: تاکنون بیش از 1600 نفر از اتباع افغانستانی برای حضور در مراسم تشییع وارد کشور شده اند
اعزام کاروان عزاداران سمنانی برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید + فیلم
ظرفیت های حمل ونقل کشور متناسب با تقاضای سفر برای مراسم تشییع رهبر شهید فعال می شود
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چند توصیه پزشکی به شرکت کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 تیر 1405 ساعت 02:252026-07-06سياسي

1500 افغانستانی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید وارد کشور شدند


هزار و 530 نفر از مهمانان افغانستانی طی سه روز گذشته به منظور شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از طریق گذرگاه مرزی دوغارون وارد کشور شدند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جمشیدی اظهار کرد: این میهمانان از شهرهای کابل، قندهار، مزارشریف، هرات، غزنی، دایکندی و ولایت هلمند افغانستان به صورت انفرادی و کاروانی وارد دوغارون شده و پس از ساماندهی و انجام مراحل قانونی عازم مشهد شدند.

فرماندار تایباد بیان کرد: این جمعیت با استفاده از 35 دستگاه اتوبوس از دوغارون راهی مشهد شده اند.

وی ادامه داد: براساس برنامه ریزی های انجام شده اتباع افغانستانی برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید فقط فردا فرصت ورود به دوغارون و جمهوری اسلامی ایران را دارند.

جمشیدی گفت: میهمانان افغانستانی در بازه زمانی ساعت هشت صبح تا 18 بعد از ظهر در دوغارون پذیرش خواهند شد.

به گفته فرماندار تایباد، اتباع افغانستانی که از طریق مرز دوغارون برای حضور در مراسم تشییع رهبر انقلاب وارد ایران شده اند باید در روزهای بیستم و بیست و یکم تیرماه به موطن شان بازگردند.

وی تصریح کرد: 2 هزار و 500 ویزا برای مهمانان افغانستانی ویژه شرکت در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید از سوی چهار نمایندگی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در افغاستان صادر شده است.


برچسب ها: افغانستان - افغانستانی - دوغارون - مراسم تشییع - جمهوری اسلامی ایران - فرماندار - اتباع افغانستانی
آخرین اخبار سرویس:

1500 افغانستانی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید وارد کشور شدند

1500 افغانستانی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید وارد کشور شدند