مطالب مرتبط:
گل گهر توسظ ممبینی به عنوان سهمیه سوم ایران به AFC معرفی شد!
گل گهر توسط ممبینی به عنوان سهمیه سوم ایران به AFC معرفی شد!
گل گهر توسط ممبینی به عنوان سهمیه سوم ایران به AFC معرفی شد!
حضور مدیران فدراسیون باعث دلگرمی بازیکنان می شد/ ممبینی: اگر AFC موافقت نکند، گل گهر آسیایی می شود!
شایعه در فدراسیون؛ گل گهر نماینده سوم آسیایی ایران از نظر AFC
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 19:102026-07-01ورزشي

ممبینی: درصورت مخالفت AFC سهمیه آسیایی بر اساس جدول تعیین می شود


اگر AFC با درخواست ما مخالفت کند تیم گل گهر راهی رقابت های آسیایی خواهد شد.

- ممبینی: درصورت مخالفت AFC سهمیه آسیایی بر اساس جدول تعیین می شود دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: اگر AFC با درخواست ما مخالفت کند تیم گل گهر راهی رقابت های آسیایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هدایت ممبینی در بازگشت اعضای تیم ملی فوتبال از رقابت های جام جهانی 2026 به ایران اظهار داشت: در تاریخ 11 خرداد، هیئت رییسه فدراسیون فوتبال مصوبه ای داشت که بر اساس آن، نمایندگان ایران در رقابت های آسیایی مطابق با رده بندی جدول لیگ برتر معرفی شوند.

اما پس از آن تصمیم بر این شد که یک تورنمنت سه جانبه بین تیم های پرسپولیس، چادرملو و گل گهر برگزار شود تا سومین نماینده فوتبال ایران در رقابت های باشگاهی آسیا مشخص شود.

وی ادامه داد: مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برای معرفی نمایندگان کشورها در رقابت های باشگاهی فصل آینده، 25 ماه می بود، اما ما از AFC درخواست کردیم که فرصت بیشتری در اختیار فوتبال ایران قرار دهد تا بتوانیم این تورنمنت را برگزار کنیم.

اگر کنفدراسیون فوتبال آسیا با این درخواست موافقت نکند، مطابق با رنکینگ و جایگاه تیم ها در جدول لیگ برتر، نمایندگان ایران معرفی و راهی مسابقات آسیایی خواهند شد.


برچسب ها: فدراسیون فوتبال - آسیایی - رقابت - فوتبال - آسیا - هیئت رییسه فدراسیون فوتبال - مخالفت
آخرین اخبار سرویس:

ممبینی: درصورت مخالفت AFC سهمیه آسیایی بر اساس جدول تعیین می شود

ممبینی: درصورت مخالفت AFC سهمیه آسیایی بر اساس جدول تعیین می شود