مطالب مرتبط:
نتانیاهو تهدید به استعفا از لیکود کرد
نتانیاهو تهدید به استعفا از لیکود کرد
نتانیاهو تهدید به استعفا از لیکود کرد
نتانیاهو دوباره ایران و حزب الله را تهدید کرد؛ تکرار ادعاهای همیشگی
رییس جمهور صربستان استعفا می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 تیر 1405 ساعت 19:352026-06-28بين الملل

نتانیاهو تهدید به استعفا از لیکود کرد


نتانیاهو در یک پیشنهاد میانی تلاش کرده است با حذف سهمیه های سنتی جوانان و زنان و ادغام آن ها در سهمیه 10 نفره خود، راهی برای خروج از این بن بست بیابد.

- نتانیاهو در یک پیشنهاد میانی تلاش کرده است با حذف سهمیه های سنتی جوانان و زنان و ادغام آن ها در سهمیه 10 نفره خود، راهی برای خروج از این بن بست بیابد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مواجهه با کاهش محبوبیت خود در نظرسنجی ها، وارد نبرد سرنوشت سازی برای کنترل فهرست نامزدهای حزب لیکود در بیست وششمین دوره کنست شده است.

  به گزارش ایسنا، شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، گزارش ها حاکی از آن است که نتانیاهو در تازه ترین اقدام برای اعمال فشار بر کمیته قانون اساسی حزب، تهدید کرده که در صورت عدم پذیرش درخواست وی مبنی بر انتخاب 10 نفر از اعضای اصلی فهرست، از لیکود استعفا داده و حزب مستقلی تشکیل خواهد داد؛ اقدامی که عملاً به معنای تهدید به دودستگی در حزب حاکم است.

  این رویارویی پس از آن شدت گرفت که تلاش های نتانیاهو برای جایگزینی انتخابات مقدماتی با یک کمیته انتصابی ناکام ماند.

او در پیامی قاطع به اعضای حزب هشدار داده است که چنانچه توافقی حاصل نشود، شخصاً در نشست امروز (یکشنبه) کمیته قانون اساسی حضور خواهد یافت تا روند تصمیم گیری را به نفع خود تغییر دهد؛ هرچند م


برچسب ها: نتانیاهو - رژیم صهیونیستی - نخست وزیر رژیم صهیونیستی - سهمیه - صهیونیستی - کمیته قانون اساسی - گزارش
آخرین اخبار سرویس:

نتانیاهو تهدید به استعفا از لیکود کرد

نتانیاهو تهدید به استعفا از لیکود کرد