مطالب مرتبط:
پاسخ ترامپ به ادعای اطلاعات رسانی اسراییل درباره ترورش از سوی ایران
ادعای اسراییل: آماده دور سوم درگیری در ایران هستیم
ادعای برخی رسانه های خارجی درباره مذاکرات هفته آینده میان ایران و آمریکا تکذیب شد (19 تیر 1405)
ادعای ترامپ درباره ترور خود و لفاظی علیه ایران
فارس: تکذیب ادعای العربیه و فاکس نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 تیر 1405 ساعت 19:052026-07-11بين الملل

مقام اطلاعاتی سابق اسراییل: ادعای از دست رفتن عراق از سوی ایران، بیشتر آرزوست تا واقعیت


دنیس سیترونوویچ، رییس پیشین میز ایران در اطلاعات نظامی اسراییل، تأکید کرد که ایران را نمی توان از عراق جدا کرد و ادعاهای مطرح شده درباره از دست رفتن نفوذ تهران در بغداد، - به گزارش سرویس بین الملل جماران ، سیترونوویچ گفت: اکثریت شیعه در عراق، نفوذ عمیق سیاسی و نظامی تهران و شبکه ای از شبه نظامیان و نیروهای طرفدار ایران که در سراسر این کشور فعالیت می کنند، هرگونه تلاش برای خارج کردن ایران از عراق را غیرواقع گرایانه می سازد.

حتی اگر هر اقدامی که دولت عراق انجام می دهد، از سوی تهران دیکته نشده باشد، روشن است که نظام سیاسی عراق نمی تواند بدون در نظر گرفتن منافع ایران اداره شود.

کافی است یادآوری کنیم که علی الزیدی بدون حمایت اردوگاه شیعه و شبه نظامیان وابسته به آن، به نخست وزیری منصوب نمی شد.

ایالات متحده از اهرم های نفوذ قابل توجهی، به ویژه در حوزه اقتصادی، برخوردار است و هر نخست وزیر عراقی ناچار است میان فشارهای واشنگتن و تهران تعادل برقرار کند؛ اما تعادل به معنای جدایی نیست.

از نگاه ایران، عراق یک دارایی راهبردی درجه یک است و تهران اجازه نخواهد داد هیچ عاملی موقعیت آن را در این کشور متزلزل کند.

حضور گسترده هیئت ها و شخصیت های عراقی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب نیز نشان داد که پیوندهای میان دو کشور همچنان عمیق است.


برچسب ها: ایران - عراق - شبه نظامیان - نظام - نظامی - تهران - نظامیان
آخرین اخبار سرویس:

مقام اطلاعاتی سابق اسراییل: ادعای از دست رفتن عراق از سوی ایران، بیشتر آرزوست تا واقعیت

مقام اطلاعاتی سابق اسراییل: ادعای از دست رفتن عراق از سوی ایران، بیشتر آرزوست تا واقعیت