مطالب مرتبط:
قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد / اعتراض قطر به انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز نزدیک سواحل عمان
سفیر سوئد به وزارت خارجه روسیه احضار شد
بازدید معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل ایدرو از موکب های ایران خودرو ، سایپا دیزل و پارس خودرو
بازدید معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل ایدرو از موکب های ایران خودرو ، سایپا دیزل و پارس خودرو
معاون صدر اعظم آلمان: جنگ ترامپ علیه ایران غیرمسئولانه بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 تیر 1405 ساعت 22:052026-07-07بين الملل

قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد


در این یادداشت از جمهوری اسلامی ایران خواسته شده است تا فوراً هرگونه اقدامی که به امنیت منطقه آسیب می زند را متوقف کند، و از به خطر انداختن امنیت دریانوردی بین المللی و زنجیره تامین انرژی جهانی دست بردارد.

دولت قطر پس از ادعای هدف قرار گرفتن یک کشتی قطری توسط ایران در تنگه هرمز معاون سفیر ایران را در دوحه احضار کرد و یادداشتی اعتراضی به او ارائه داد.

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر با انتشار بیانیه ای نوشت: دولت قطر محکومیت و تقبیح شدید خود را در رابطه با هدف قرار گرفتن نفت کش قطری الرکیات در حین عبور از نزدیکی تنگه هرمز اعلام کرد؛ و تاکید نمود که این تجاوز، نقض خطرناک امنیت دریانوردی بین المللی، تهدیدی مستقیم برای امنیت انرژی جهانی، و نقض آشکار و صریح قوانین بین المللی به شمار می رود.

این بیانیه در ادامه می نویسد: این موضوع در جریان تسلیم یک یادداشت اعتراضی توسط جناب آقای ابراهیم بن یوسف فخرو، مدیر اداره تشریفات وزارت امور خارجه، به جناب آقای محسن محمد قانعی، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در قطر، در پی احضار وی به مقر این وزارتخانه در روز جاری صورت گرفت.

بر اساس این بیانیه: این یادداشت همچنین شامل مخالفت قاطع دولت قطر با این تجاوز و آنچه که به عنوان آسیب به امنیت دریانوردی بین المللی و ثبات منطقه تلقی می شود، بو


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - ایران - امنیت - جمهوری اسلامی - امنیت منطقه - یادداشت - بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد

قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد