مطالب مرتبط:
توانمندسازی نیروها و ارتقای تجهیزات از مهمترین اولویت های هلال احمر سیستان و بلوچستان است
آموزش و پرورش ملارد دست به کار توانمندسازی دانش آموزان شد+ فیلم
توانمندسازی معلمان؛ محور اصلی تحول دیجیتال در آموزش و پرورش
برگزاری دومین دوره آموزشی توانمندسازی شبکه فروش بیمه عمر در مازندران
اجرای طرح توانمندسازی مربیان کودکستان ها در لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 تیر 1405 ساعت 11:002026-07-19سياسي

«رعنا» سکویی برای توانمندسازی 2 هزار تیم نوآور و 30 میلیارد منفعت جمعی


دبیر سکوی نوآوری اجتماعی «رعنا» گفت: رعنا از یک رویداد مسئله محور در حوزه آب و انرژی به سکویی برای حل مسائل مناطق کم برخوردار کشور تبدیل شده است.

- رعنا سکویی برای توانمندسازی 2 هزار تیم نوآور و 30 میلیارد منفعت جمعی دبیر سکوی نوآوری اجتماعی رعنا گفت: رعنا از یک رویداد مسئله محور در حوزه آب و انرژی به سکویی برای حل مسائل مناطق کم برخوردار کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه دانش بنیان برکت، محمدامیر معبودی، دبیر سکوی نوآوری اجتماعی رعنا گفت: سکوی نوآوری اجتماعی رعنا با هدف بهینه سازی فرآیند محرومیت زدایی و حل مسائل کلیدی مناطق کم برخوردار از طریق پیوند فناوری، نوآوری، توان اجرایی نهادهای مردم نهاد و حمایت نهادهای مالی شکل گرفته است و اکنون به عنوان بستری برای شناسایی، ارزیابی و اجرای راهکارهای نوآورانه در حوزه های مختلف فعالیت می کند.

از حل بحران آب تا شکل گیری یک سکوی نوآوری اجتماعی وی با اشاره به نخستین دوره این رویداد اظهار کرد: نخستین دوره رعنا با تمرکز بر دو حوزه آب و انرژی و با هدف شناسایی تیم های خلاق و نوآور برای حل مسائل مناطق کم برخوردار برگزار شد.

وی افزود: در این دوره بیش از 300 تیم نوآور شناسایی شدند که پس از سه مرحله غربالگری و داوری، 9 تیم به مرحله نهایی راه یافتند و در نهایت یک تیم به عن


برچسب ها: مناطق کم برخوردار - کم برخوردار - نوآوری - اجتماعی - برخوردار - توانمندسازی - آب و انرژی
آخرین اخبار سرویس:

«رعنا» سکویی برای توانمندسازی 2 هزار تیم نوآور و 30 میلیارد منفعت جمعی

«رعنا» سکویی برای توانمندسازی 2 هزار تیم نوآور و 30 میلیارد منفعت جمعی