مطالب مرتبط:
ادعای رویترز: آمریکا مجوز فروش نفت ایران را لغو کرد
ادعای رویترز: آمریکا مجوز فروش نفت ایران را لغو کرد
جهش قیمت نفت در پی لغو مجوز معافیت های نفتی ایران توسط آمریکا
آمریکا زود بدعهدی اش را نمایان کرد؛ مجوز فروش نفت ایران لغو شد
جهش 4 دلاری قیمت نفت در پی بدعهدی آمریکا در قبال لغو تحریم های ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 تیر 1405 ساعت 23:302026-07-07اقتصادي

ادعای رویترز مبنی بر لغو مجوز فروش نفت ایران؛ قیمت جهانی جهش کرد


خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام رسمی آمریکایی گزارش داد که وزارت خزانه داری آمریکا تصمیم پیشین خود مبنی بر اعطای مجوز برای فروش نفت ایران را لغو کرده است.

- ادعای رویترز مبنی بر لغو مجوز فروش نفت ایران؛ قیمت جهانی جهش کرد خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام رسمی آمریکایی گزارش داد که وزارت خزانه داری آمریکا تصمیم پیشین خود مبنی بر اعطای مجوز برای فروش نفت ایران را لغو کرده است.

در پی این تصمیم، قیمت نفت خام برنت به حدود 75 دلار رسید.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرده که مجوز عمومی قبلی را که در تاریخ 21 ژوئن برای فروش نفت و محصولات پتروشیمی ایران صادر شده بود، لغو و به جای آن یک مجوز جدید (مجوز عمومی X1) صادر کرده است.

در مجوز جدید وزارت خزانه داری آمریکا به طرف ها اجازه داده در مدت  حداکثر 10 روز به تمامی معاملاتی که قبلا فروش نفت خام، محصولات پتروشیمی و فراورده های نفتی با منشا ایرانی را مجاز می کرد پایان دهند.

در مجوز جدید همچنین تأکید شده است که ایالات متحده آمریکا از امروز (7 ژوییه 2026) هیچ گونه معامله جدید از جمله خرید یا بارگیری نفت خام، محصولات پتروشیمی یا فرآورده های نفتی با منشا ایرانی را مجاز نمی شمارد.


برچسب ها: وزارت خزانه داری آمریکا - خزانه داری آمریکا - وزارت خزانه داری - فروش نفت ایران - خزانه داری - فروش نفت - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

ادعای رویترز مبنی بر لغو مجوز فروش نفت ایران؛ قیمت جهانی جهش کرد

ادعای رویترز مبنی بر لغو مجوز فروش نفت ایران؛ قیمت جهانی جهش کرد