مطالب مرتبط:
ادامه تلفات خاموش تنها پستاندار دریای خزر
ادامه تلفات خاموش فوک خزری
افزایش خطوط کشتیرانی در دریای خزر بین ایران و قزاقستان
دلایل کاهش آب دریای خزر چیست؟
دو علت مهم کاهش آب دریای خزر را بشناسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 خرداد 1405 ساعت 10:152026-05-30اجتماعي

ادامه تلفات خاموش تنها پستاندار دریای خزر


روح اله اسماعیلی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، با اعلام این خبر گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد از زمان مرگ این فوک ها مدت زیادی گذشته و به همین دلیل لاشه ها در مرحله فساد پیشرفته قرار داشته اند.

- روح اله اسماعیلی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، با اعلام این خبر گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد از زمان مرگ این فوک ها مدت زیادی گذشته و به همین دلیل لاشه ها در مرحله فساد پیشرفته قرار داشته اند.

در امتداد پایش های ساحلی مازندران مأموران یگان حفاظت محیط زیست و همیاران طبیعت چهار لاشه فوک خزری را در محدوده بابلسر و میانکاله پیدا کردند؛ کشفی که بار دیگر نگاه ها را به وضعیت این پستاندار کمیاب دریای خزر جلب کرد.

البته چند سالی است که در فصول بهار و پاییز لاشه هایی از فک خزری در سواحل جنوبی دریای خزر مشاهده می شود.

به گزارش فارس، طی ماه های قبل نیز شاهد روند افزایشی لاشه فک های خزری در سواحل دریای خزر بودیم که متوقف شد و این روزها هم باز هم شاهد مشاهده لاشه فک ها در سواحل دریای خزر هستیم.

روح اله اسماعیلی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، با اعلام این خبر گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد از زمان مرگ این فک ها مدت زیاد


برچسب ها: اداره کل حفاظت محیط زیست - محیط زیست - حفاظت محیط زیست - معاون محیط زیست - زیست - دریای خزر - مازندران
آخرین اخبار سرویس:

ادامه تلفات خاموش تنها پستاندار دریای خزر

ادامه تلفات خاموش تنها پستاندار دریای خزر