مطالب مرتبط:
ترافیک سنگین در چالوس، هراز و ورودی های تهران
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
ترافیک سنگین در چالوس، هراز و ورودی های تهران
پلیس راه آخرین وضعیت جاده ها را اعلام کرد/ترافیک سنگین در چالوس، هراز و ورودی های تهران
پلیس راه آخرین وضعیت جاده ها را اعلام کرد/ترافیک سنگین در چالوس، هراز و ورودی های تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 خرداد 1405 ساعت 09:552026-06-10اجتماعي

ترافیک سنگین چالوس، هراز در 20 خرداد


جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در محور های چالوس، هراز و آزادراه های منتهی به تهران خبر داد.

- جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در محور های چالوس، هراز و آزادراه های منتهی به تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سرهنگ سیاوش محبیجانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: محور چالوس در مسیر جنوب به شمال، به ویژه در محدوده سیاه بیشه، با ترافیک سنگین مواجه است.

وی افزود: در محور هراز در هر دو مسیر رفت و برگشت، به ویژه در محدوده سه راهی چلاو، حجم تردد بالا بوده و ترافیک در این محور سنگین گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت سایر محور های شمالی، تصریح کرد: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال، آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت و همچنین محور چالوس در مسیر شمال به جنوب به صورت روان و بدون گره ترافیکی در جریان است.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی، تمامی محور های شمالی کشور فاقد هرگونه مداخله جوی بوده و شرایط جوی برای تردد مناسب است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا = به وضعیت ترافیکی محور های منتهی به پایتخت اشاره و تصریح کرد: در آزادراه کرج–قزوین حدفاصل پل حصارک تا گلدشت، ترافیک سنگین صبحگاهی گزارش شده است.


برچسب ها: ترافیک سنگین - راه - محور - آزادراه - ترافیک - پلیس راه - تهران
آخرین اخبار سرویس:

ترافیک سنگین چالوس، هراز در 20 خرداد

ترافیک سنگین چالوس، هراز در 20 خرداد