مطالب مرتبط:
پرداخت 43 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در سنندج
موافقت با پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات برای 8 طرح سرمایه گذاری
پرداخت هزار و صد میلیارد ریال تسهیلات در هفته نخست فعالیت پلتفرم رویال کیش
پرداخت هزار و صد میلیارد ریال تسهیلات در هفته نخست فعالیت پلتفرم رویال کیش
تزریق 779 میلیارد تومان تسهیلات به روستاهای استان سمنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 خرداد 1405 ساعت 11:352026-05-26اقتصادي

326 میلیارد تومان تسهیلات سال 1404 به چایکاران پرداخت شد


نزدیک به 208 میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع صندوق تخصصی چای برای سرمایه در گردش به چایکاران و کارخانه های فرآوری در سال 1404 پرداخت شد.

- رییس سازمان چای کشور گفت: نزدیک به 208 میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع صندوق تخصصی چای برای سرمایه در گردش به چایکاران و کارخانه های فرآوری در سال 1404 پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت جهاد کشاورزی، حبیب جهانساز، رییس سازمان چای کشور گفت: نزدیک به 208 میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع صندوق تخصصی چای برای سرمایه در گردش به چایکاران و کارخانه های فرآوری در سال 1404 پرداخت شد.

وی افزود: تسهیلات سرمایه در گردش صندوق تخصصی چای برای مواردی همچون تامین کود، بیمه باغات چای و بیمه عمر پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: تسهیلات سرمایه در گردش با کارمزد 4 درصد در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

رییس سازمان چای کشور، سهم کشاورزان عضو از کل ظرفیت صندوق تخصصی چای 75 درصد، سهم کارخانه های فرآوری چای 25 درصد و سهم بازار را 5 درصد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: در سال گذشته 118 میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی سرمایه ای به کشاورزان و کارخانه های فرآوری چای پرداخت شد.

جهانساز عنوان کرد: کارمزد تسهیلات بانکی سرمایه ای برای چایکاران 4 درصد و برای کارخانه های چای 15 درصد است.


برچسب ها: سرمایه در گردش - رییس سازمان چای کشور - میلیارد تومان - سازمان چای کشور - تسهیلات - چای - چایکاران
آخرین اخبار سرویس:

326 میلیارد تومان تسهیلات سال 1404 به چایکاران پرداخت شد

326 میلیارد تومان تسهیلات سال 1404 به چایکاران پرداخت شد