مطالب مرتبط:
رییس دادگستری طبس: بیش از 13 هزار پرونده در یک سال رسیدگی شد
دستگاه قضایی رسیدگی به پرونده ایثارگران را تسریع کند
رسیدگی به بیش از 385 هزار پرونده در محاکم قضایی لرستان
دادستان مرکز خوزستان: پرونده های اختلاس و تبانی با قاطعیت پیگیری می شوند
دادستان دماوند؛ رفع تصرف 100 درصدی اراضی ملی پرونده دار در این شهرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 خرداد 1405 ساعت 18:202026-06-19سياسي

دادستان گناوه: 3100 پرونده قضایی در یک سال گذشته رسیدگی شد


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گناوه از رسیدگی به بیش از سه هزار پرونده، توسعه خدمات قضایی، حمایت از خانواده زندانیان و آغاز ساخت مجتمع جدید قضایی در شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، رضی الدین حاجی زاده بعد از ظهر جمعه در جمع خبرنگاران با تبریک هفته قوه قضاییه و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و شهدای والامقام حوزه قضایی، از حضور مردم در عرصه های مختلف اجتماعی و ملی به ویژه در ایام جنگ تحمیلی سوم و اجتماعات حماسی شبانه در حمایت از آرمان های انقلاب و نیروهای مسلح اظهار کرد: مردم ایران در بزنگاه های حساس همواره با حضور آگاهانه و مسئولانه خود، همراهی و پشتیبانی خود را از آرمان های نظام و کشور نشان داده اند.

وی همچنین از تلاش کارکنان مجموعه قضایی شهرستان به ویژه در روزهای جنگ رمضان قدردانی کرد و افزود: در شرایطی که برخی دستگاه ها امکان کاهش حضور اداری را داشتند، کارکنان دادگستری شهرستان به ویژه بانوان شاغل با روحیه جهادی و مسئولیت پذیری به خدمت رسانی و اجرای عدالت ادامه دادند که این تلاش ها قابل تقدیر است.

اجرای عدالت همراه با تکریم مردم حاجی زاده با بیان اینمکه هدف اولیه دادگستری اجرای قوانین بر پایه عدالت است ،گفت:اجرای عدالت بدون رعایت اخلاق و تکریم ارباب رجوع کامل نخواهد بود و تلاش مجموعه قضایی شهرستان بر این


برچسب ها: قضایی - حمایت از خانواده زندانیان - شهرستان - دادستان عمومی و انقلاب - خانواده زندانیان - آرمان های انقلاب - دادستان
آخرین اخبار سرویس:

دادستان گناوه: 3100 پرونده قضایی در یک سال گذشته رسیدگی شد

دادستان گناوه: 3100 پرونده قضایی در یک سال گذشته رسیدگی شد