مطالب مرتبط:
بقایی: هنوز نمی توان گفت که توافق نزدیک است/ پاکستان، میانجی رسمی مذاکرات
بقایی: هنوز نمی توان  گفت که توافق نزدیک است/ دیپلماسی زمان بر است
بقایی: هنوز به توافق نزدیک نشده ایم
بقایی: نمی توانیم بگوییم به جایی رسیده ایم که توافق نزدیک است
بقایی: هنوز نمی توان گفت توافق نزدیک است / در این مرحله در مورد پرونده هسته ای گفت وگویی نمی شود / مذاکرات بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 خرداد 1405 ساعت 22:552026-05-22بين الملل

بقایی: هنوز نمی توان گفت که توافق نزدیک است


بقایی با بیان اینکه درباره مباحث مرتبط با اورانیوم غنی شده با درجه بالا در ایران، مواضع ما به روشنی مشخص شده است، گفت: بنابراین، اگر بخواهیم در این مرحله به جزییات این موضوع بپردازیم، - بقایی با بیان اینکه درباره مباحث مرتبط با اورانیوم غنی شده با درجه بالا در ایران، مواضع ما به روشنی مشخص شده است، گفت: بنابراین، اگر بخواهیم در این مرحله به جزییات این موضوع بپردازیم، به نتیجه نخواهیم رسید.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه روند جاری و حضور مقام های ارشد پاکستان در تهران به این معنا است که ما به یک نقطه عطف یا وضعیت تعیین کننده ای رسیدیم؛ توضیح داد: نمی توانیم بگوییم که به جایی رسیدیم که توافق نزدیک است؛ دیپلماسی زمان بر است و طرفین از هر فرصتی برای انتقال دیدگاه های خود استفاده می کنند.

  به گزارش ایرنا؛ اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه شامگاه جمعه اول خرداد در گفت وگو با شبکه خبر به بیان تازه ترین تحولات مرتبط با روند مذاکرات ایران و آمریکا پرداخت و گفت: روند جاری و حضور مقام های ارشد پاکستان در تهران به این معنا است که ما به یک نقطه عطف یا وضعیت تعیین کننده ای رسیدیم.

قبلاً هم اگر خاطرتان باشد، سفری آقای عاصم منیر به تهران داشتیم و این روند ادامه دارد.


برچسب ها: سخنگوی وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه - اورانیوم غنی شده - سخنگوی وزارت - بقایی - امور خارجه - اورانیوم
آخرین اخبار سرویس:

بقایی: هنوز نمی توان گفت که توافق نزدیک است

بقایی: هنوز نمی توان گفت که توافق نزدیک است