مطالب مرتبط:
مدال برنز جام جهانی قطعی می شود؟/ سه بوکسور ایرانی در آستانه تاریخ سازی
نویر در آستانه رکوردی تازه/ بهترین دروازه بان تاریخ جام جهانی؟
سه بوکسور ایرانی در آستانه تاریخ سازی
سه ملی پوش بوکس ایران در آستانه تاریخ سازی
رکوردی کمیاب برای سرمربی سابق ایران/ کی روش دوباره وارد تاریخ جام جهانی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 خرداد 1405 ساعت 21:002026-06-18ورزشي

سه بوکسور ایران در آستانه تاریخ سازی در جام جهانی


تیم ملی بوکس مردان کشورمان روز جمعه با سه نماینده به روی رینگ جام جهانی خواهد رفت و در صورت پیروزی هر سه ملی پوش کشورمان تاریخ سازی خواهند کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بوکس، در چهارمین روز از مسابقات جام جهانی بوکس در چین، امروز(پنجشنبه -28 خردادماه)، علی حبیبی نژاد بوکسور وزن 65 کیلوگرم کشورمان در نخستین مبارزه به مصاف نماینده مکزیک رفت.

این دیدار پر هیجان و تکنیکی در پایان به سود حبیبی تمام شد، حبیبی با تکیه برتجربات گذشته خود، حریف مکزیکی را در اواسط راند سوم ناک اوت کرد و برنده دیدار معرفی شد.

حبیبی نژاد در بازی اول با قرعه استراحت روبرو بود.

حبیبی نژاد از ساعت 18:30( به وقت محلی) فردا(جمعه) در مرحله یک هشتم نهایی با پاتریس موقالزی نماینده انگلیس مبارزه خواهد کرد.

در این وزن 27 نفر حضور دارند.

مهدی کاظمی، نماینده وزن 55 کیلوگرم تیم ملی مردان کشورمان، در چارچوب مسابقات جام جهانی چین، ابتدا نمایندگان کشورهای افغانستان و سوئد را شکست داده بود و فردا جمعه قرار است در مرحله یک هشتم به مصاف نماینده کشور میزبان (چین) برود.

کاظمی در صورت کسب پیروزی مدال برنز تاریخی خود را قطعی خواهد کرد.


برچسب ها: نماینده - جام جهانی - حبیبی - کشورمان - بوکس - تاریخ سازی - مسابقات جام جهانی
آخرین اخبار سرویس:

سه بوکسور ایران در آستانه تاریخ سازی در جام جهانی

سه بوکسور ایران در آستانه تاریخ سازی در جام جهانی