مطالب مرتبط:
آمار فیلم های پرفروش تعطیلات نیمه خرداد
آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای نیمه دوم خرداد
آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری نیمه دوم خرداد
«نیمه خرداد»؛ ویژه نامه سی و هفتمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی (س)/ شماره هشتم با سرمقاله «مردم میدان دار؛ از 15 خرداد تا جنگ سوم تحمیلی»
آغاز پیش فروش بلیت قطار برای سفرهای نیمه دوم خرداد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 خرداد 1405 ساعت 15:402026-06-06ورزشي

کدام فیلم ها در تعطیلات نیمه خرداد پرفروش بودند؟


در آستانه شروع بازی های جام جهانی فوتبال و ماه محرم و نیز در شرایطی که به نظر می رسد فعلاً از فیلم جدید در سینماها خبری نیست، تعداد تماشاگران فیلم های روی پرده به یک میلیون نفر نزدیک شد.

- به گزارش جماران، در هفته های گذشته گمانه زنی می شد که تا پیش از فرا رسیدن ماه محرم و شروع مسابقات جام جهانی فوتبال دست کم یک فیلم به چرخه اکران اضافه شود و در همین زمینه خبرهایی در مورد اکران فیلم زنده شور به کارگردانی کاظم دانشی منتشر شده بود اما شورای صنفی نمایش در هفته های اخیر جلسه ای برای تصویب اکران فیلم جدید برگزار نکرد.

ایسنا نوشت، البته از آنجا که تیزر این فیلم در روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شده ممکن است زنده شور در روزهای آینده به اکران اضافه شود.

با این حال اکران امسال سینماها با نمایش هشت فیلم ادامه دارد و چند فیلم دیگر از سال گذشته نیز برای رونق سینما همچنان روی پرده سینماها هستند.

در پنجشنبه و جمعه هفته گذشته که سینماها از ساعت 18 دایر بودند، تهران کنارت و آنتیک از میان فیلم های امسال بیش از بقیه بلیت فروختند.

مجموع فروش کلی فیلم ها در آخر هفته گذشته با بیش از 41 هزار نفر تماشاگر به 7 میلیارد و 616 میلیون تومان رسید، این در حالی است که سه فیلم ماجراجویی در جزیره جیمز باند ، کفایت مذاکرات و افسانه سپهر که به اکران 1404 مربوط هس


برچسب ها: فیلم - جام جهانی فوتبال - اکران - اکران فیلم - جام جهانی - فیلم جدید - مسابقات جام جهانی
آخرین اخبار سرویس:

کدام فیلم ها در تعطیلات نیمه خرداد پرفروش بودند؟

کدام فیلم ها در تعطیلات نیمه خرداد پرفروش بودند؟