مطالب مرتبط:
بدون خواب آلودگی / این گیاه به «گیاه آرامش» معروف است
همدان و سه مسیر یک روزه برای رسیدن به آرامش در دل تاریخ، غار و کوهستان
فیلم | امیرالمؤمنین(ع)؛ اسطوره نبردها و آرامش الهی
فال حافظ یکشنبه 17 خرداد 1405 | مژده ای برای متولدین خرداد: دنیا به هیچ کس وفا نکرده، پس خودت خوشبختی را جستجو کن / رهایی از تردید و دستیابی به آرامش پس از یک دوره سخت
سرهنگ حیدر پور: امنیت و آرامش این مرز و بوم حاصل خون پاک عزیزانی است بزرگترین حماسه ها را آفریدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 16:102026-06-07سياسي

دانشگاه باید نهاد آرامش و اعتمادساز در جامعه باشد


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به قرارگیری کشور در یک نبرد چندلایه، راهکار عبور از بحران ها را تقویت سرمایه اجتماعی، - معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به قرارگیری کشور در یک نبرد چندلایه، راهکار عبور از بحران ها را تقویت سرمایه اجتماعی، همبستگی ملی و استفاده از ظرفیت های هنری فرهنگی دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در نشستی با معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 1 و حوزه هنری انقلاب اسلامی با بررسی نقش دانشگاه و حوزه هنری در جنگ اخیر 40 روزه، بر لزوم بازآرایی فعالیت های فرهنگی برای مقابله با جنگ رسانه ای و ترمیم شکاف های اجتماعی تأکید کرد.

وی با گرامیداشت یاد شهدای این عرصه، از شرایط فعلی به عنوان دفاع مقدس سوم یاد کرده و افزود: دشمن تنها در حوزه نظامی فعال نیست، بلکه در عرصه های رسانه ای، روایت سازی و ایجاد احساس ناکارآمدی ذهنی در جامعه تمرکز ویژه ای دارد و نقش دانشگاه در مواجهه با نبرد بسیار پررنگ است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در بخش دیگری از این نشست، خاطرنشان کرد: نه تنها در زمان پس از جنگ بلکه همواره دانشگاه باید نهاد آرامش بخش، عقلانیت بخش و اعتمادساز جامعه ایرانی باشد.


برچسب ها: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری - اجتماعی - تحقیقات و فناوری - فرهنگی - معاون فرهنگی - حوزه هنری انقلاب اسلامی - دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه باید نهاد آرامش و اعتمادساز در جامعه باشد

دانشگاه باید نهاد آرامش و اعتمادساز در جامعه باشد