|
| پنجشنبه، 21 خرداد 1405 ساعت 13:452026-06-11سياسي
مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در ارتباط با پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان پس از صدور احکام گفت: احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شده است.
- مدیرعامل تامین اجتماعی در ارتباط با افزایش حقوق بازنشستگان این صندوق توضیح داد.
به گزارش جماران، مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در ارتباط با پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان پس از صدور احکام گفت: احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شده است.
وی افزود: پرداخت آخر این ماه بر اساس احکام جدید نیاز به تأمین منابع تکمیلی دارد که به جد دنبال می شود.
گفتنی ست بعد از صدور احکام بازنشستگان تامین اجتماعی، اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه این احتمال وجود دارد به دلیل کمبود منابع، افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد نیز اعمال نشود و مابه التفاوت سه ماه ابتدای سال، در تابستان پرداخت گردد.
برچسب ها: افزایش حقوق بازنشستگان -
بازنشستگان -
تامین اجتماعی -
حقوق بازنشستگان -
بازنشستگان تامین اجتماعی -
افزایش حقوق -
اجتماعی |
آخرین اخبار سرویس:
|
دو خبر جدید و مهم از افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد 1405!
دو خبر جدید و مهم از افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد 1405!
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.