مطالب مرتبط:
23 تن مرغ منجمد تاریخ گذشته در اهواز توقیف شد
23 تن مرغ منجمد تاریخ گذشته در اهواز توقیف شد
هوای اهواز «قرمز» شد
هوای اهواز «قرمز» شد
آغاز بازگشت هوایی حجاج از این تاریخ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 خرداد 1405 ساعت 13:202026-05-30اقتصادي

توقیف23 تن مرغ منجمد تاریخ گذشته در اهواز


رییس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز از شهروندان خواست هنگام خرید فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و مجوزهای بهداشتی محصول توجه کرده و اقلام مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.

- رییس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز از شهروندان خواست هنگام خرید فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و مجوزهای بهداشتی محصول توجه کرده و اقلام مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز از کشف و ضبط 23 تن مرغ منجمد تاریخ مصرف گذشته در یکی از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خبر داد و بر تداوم برخورد قاطع با متخلفان حوزه امنیت غذایی تاکید کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، سید مرتضی قریشی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در جریان یک بازرسی مشترک و هماهنگ با حضور کارشناسان اداره دامپزشکی، معاونت دادستانی و پلیس امنیت اقتصادی، مقدار قابل توجهی مرغ منجمد تاریخ مصرف گذشته در یکی از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی شناسایی و توقیف شد.

وی با اشاره به مخاطرات عرضه این گونه محصولات برای سلامت جامعه تصریح کرد: این محموله می توانست در صورت ورود به بازار، سلامت مصرف کنندگان را با خطرات جدی مواجه کند که با هوشیاری و


برچسب ها: اداره دامپزشکی - شهرستان اهواز - دامپزشکی - رییس اداره - شهرستان - فرآورده - نگهداری
آخرین اخبار سرویس:

توقیف23 تن مرغ منجمد تاریخ گذشته در اهواز

توقیف23 تن مرغ منجمد تاریخ گذشته در اهواز