مطالب مرتبط:
شهادت 992 فلسطینی در نوار غزه طی 8 ماه گذشته
واکنش ناگهانی طلا و ارز به نقض آتش بس از سوی اسراییل
واکنش ناگهانی طلا و ارز به نقض آتش بس از سوی اسراییل – ساناپرس
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله اسراییل به لبنان/ آتش بس نقض شده است
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله اسراییل به لبنان/ آتش بس نقض شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 خرداد 1405 ساعت 18:052026-06-15بين الملل

شهادت 992 فلسطینی در پی نقض مکرر آتش بس توسط اسراییل


دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که از زمان آغاز توافق آتش بس در اکتبر 2025، رژیم صهیونیستی با نقض مکرر این توافق، مسبب شهادت 992 فلسطینی شده است.

- دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که از زمان آغاز توافق آتش بس در اکتبر 2025، رژیم صهیونیستی با نقض مکرر این توافق، مسبب شهادت 992 فلسطینی شده است.

همچنین کارشکنی در ورود کامیون های امدادی، بحران انسانی در این منطقه را تشدید کرده است.

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد از زمان آغاز توافق آتش بس طی 8 ماه گذشته، 992 فلسطینی بر اثر حملات رژیم متجاوز به شهادت رسیدند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه امروز در بیانیه ای اعلام کرد 8 ماه پس از آتش بس در اکتبر 2025، رژیم صهیونیستی اجازه ورود تنها 52 هزار و 740 کامیون امدادرسانی را داد، این در حالی است که طبق توافق، باید 147 هزار کامیون وارد نوار غزه می شدند.

طبق توافق آتش بس غزه، روزانه 600 کامیون حامل کمک های بشردوستانه و کالا، علاوه بر 50 کامیون حامل سوخت شامل گازوییل و بنزین باید وارد نوار غزه می شد.

در ادامه بیانیه آمده است: همچنین به 6 هزار و 845 بیمار و همراهشان اجازه داده شد تا از 19 هزار و 600 نفری که قرار بود سفر کنند، از گذرگاه رفح عبور کنند.


برچسب ها: دفتر اطلاع رسانی - فلسطین - اطلاع رسانی - رژیم صهیونیستی - توافق آتش بس - نوار غزه - فلسطینی
آخرین اخبار سرویس:

شهادت 992 فلسطینی در پی نقض مکرر آتش بس توسط اسراییل

شهادت 992 فلسطینی در پی نقض مکرر آتش بس توسط اسراییل