|
| جمعه، 29 خرداد 1405 ساعت 10:552026-06-19اقتصادي
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان گفت: فعالیت تمام ادارات، سازمان ها و بانک های استان از شنبه سی ام خرداد ماه به صورت 100درصدی است.
- حضور 100 درصدی کارکنان در هرمزگان از سی ام خرداد ماه 1405 معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان گفت: فعالیت تمام ادارات، سازمان ها و بانک های استان از شنبه سی ام خرداد ماه به صورت 100درصدی است.
به گزارشاعلام ساعت کاری جدید دستگاه های اجرایی هرمزگان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان همچنین بر لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی تأکید کرد و از تمام کارکنان خواست هنگام خروج از محل کار، سیستم های سرمایشی و تجهیزات برقی غیرضروری را خاموش کنند تا با کاهش مصرف، در مدیریت بهینه انرژی همکاری شایسته داشته باشند.
برچسب ها: استانداری هرمزگان -
هرمزگان -
توسعه مدیریت -
استانداری -
استان -
مدیریت -
کارکنان |
آخرین اخبار سرویس:
|
حضور 100 درصدی کارکنان در هرمزگان از سی ام خرداد ماه 1405
حضور 100 درصدی کارکنان در هرمزگان از سی ام خرداد ماه 1405
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.