مطالب مرتبط:
کشف 4 انبار احتکار در مرند
بیش از 4 تن نهاده دامی غیربهداشتی در آذربایجان شرقی معدوم شد
تصاویر/ آیین نکوداشت جانبازان و شهدای فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی: نوآوری شرط ماندگاری صنایع دستی در اقتصاد جهانی است
آذربایجان شرقی قطب صنایع دستی می شود/ تشکیل تشکل حرفه ای هنرمندان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 15:552026-06-14حوادث

کشف 4 انبار احتکار کالا های اساسی در مرند آذربایجان شرقی


فرمانده انتظامی مرند از کشف 4 انبار احتکار کالا های اساسی به ارزش 54 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، سرهنگ علی اسدیان گفت:در پی کسب خبری مبنی بر وجود انبار های احتکار کالا بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس شهرستان مرند قرار گرفت.

    وی ادامه داد: ماموران مبارزه با قاچاق کالا به همراه عوامل پلیس اطلاعات در تحقیقات اولیه محل های مورد نظر را شناسایی و پس از اطمینان احتکار کالا با هماهنگی قضایی طی 4 عملیات جداگانه به انبار های مورد نظر اعزام و در بازرسی از آنها مقدار هفت تن و 480 کیلو انواع برنج خارجی، مقدار 23 تن پوره خرما، تعداد 78 حلقه لاستیک خارجی و تعداد 500 هزار انواع ظروف پلاستیکی را کشف کردند.

    فرمانده انتظامی شهرستان مرند با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالا های احتکار شده را 54 میلیارد ریال برآورد کردند افزود: ضمن مهر و موم انبار های یاد شده در این راستا مالکان انبار ها نیز شناسایی و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.


برچسب ها: احتکار کالا - احتکار - فرمانده انتظامی - آذربایجان شرقی - کالا - شهرستان مرند - فرمانده انتظامی شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

کشف 4 انبار احتکار کالا های اساسی در مرند آذربایجان شرقی

کشف 4 انبار احتکار کالا های اساسی در مرند آذربایجان شرقی