مطالب مرتبط:
حنظله خطاب به صهیونیست ها: فوراً خانه های غصب شده را ترک کنید
حنظله خطاب به صهیونیست ها: فوراً خانه های غصب شده را ترک کنید
آغاز پیگیری قضایی ترک فعل ها در آزادراه ساوه ـ همدان
«حنظله» خطاب به ساکنان شمال اراضی اشغالی: فوراً خانه های خود را ترک کنید
حنظله خطاب به ساکنان شمال اسراییل: خانه های غصب شده را ترک کنید؛ حملات در راه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 17:452026-06-08سياسي

فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد: فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست، بلکه این مراکز در احیای شخصیت اجتماعی و بازسازی روحیه افراد آسیب دیده نقش مؤثری دارند.

- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد: فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست، بلکه این مراکز در احیای شخصیت اجتماعی و بازسازی روحیه افراد آسیب دیده نقش مؤثری دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، علی دهقان نیری در ادامه برنامه های نظارتی و حمایتی از مراکز درمان و بازتوانی اعتیاد، از کمپ ترک اعتیاد خط خورشید شهرستان زارچ بازدید کرد.

در این بازدید بخش های مختلف مرکز شامل واحد پذیرش، خوابگاه ها، فضای مشاوره، آشپزخانه و امکانات رفاهی مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان کمپ گزارشی از روند پذیرش، درمان و اقدامات انجام شده برای بازگشت مددجویان به زندگی عادی ارائه کردند.

علی دهقان نیری در دیدار با کارکنان و مددجویان این مرکز، ضمن تقدیر از تلاش های مجموعه درمانی و اجرایی کمپ، اظهار داشت: فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست، بلکه این مراکز در احیای شخصیت اجتماعی و بازسازی روحیه افراد آسیب دیده نقش مؤثری دارند.


برچسب ها: مراکز ترک اعتیاد - ترک اعتیاد - مبارزه با مواد مخدر - مراکز - اعتیاد - شورای هماهنگی - درمان
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست

فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست