مطالب مرتبط:
نکوداشت «مصطفی رحماندوست» پاسداشت همه فرزندان ایران است
از نقالی تا تئاتر خیابانی؛ «روایت علوی» در سراسر ایران/ دیدار معاون هنری وزیر از آثار بخش میدانی
اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان 
افتتاح دفتر انجمن آثار و مفاخر فرهنگی بروجرد لرستان
کتاب «در احوال و آثار دکتر محمدعلی موحد» رونمایی می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 16:152026-06-08فرهنگي

ادبیات کودک و نوجوان ایران وامدار آثار «مصطفی رحماندوست» است


شاعر و پژوهشگر برجسته ادبیات با تأکید بر جایگاه والای زبان و ادبیات فارسی، آثار «مصطفی رحماندوست» را سرمایه ای ماندگار برای نسل های مختلف دانست.

- ادبیات کودک و نوجوان ایران وامدار آثار مصطفی رحماندوست است همدان- شاعر و پژوهشگر برجسته ادبیات با تأکید بر جایگاه والای زبان و ادبیات فارسی، آثار مصطفی رحماندوست را سرمایه ای ماندگار برای نسل های مختلف دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، افشین علا ظهر دوشنبه در نگوداشت مصظفی رحماندوست همزمان با مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان، در تبیین اهمیت میراث زبانی و ادبی ایران اظهار کرد: زبان فارسی میراث گران بهایی است که از پیشینیان به ما رسیده و در این میان، ادبیات کودک و نوجوان ایران وامدار تلاش ها و آثار ارزشمند چهره های شاخصی چون مصطفی رحماندوست است.

وی با اشاره به ریشه های عمیق ادبیات فارسی افزود: ادبیات ما همواره متکی بر آموزه های قرآنی و اخلاقی بوده و به پشتوانه همین غنای محتوایی است که توانسته فراتر از مرزهای جغرافیایی، در گستره ای جهانی مورد توجه قرار گیرد.

این شاعر و پژوهشگر ادبیات با یادآوری نقش تعیین کننده شاعران و اندیشمندان بزرگی نظیر مولانا و خیام در اعتلای فرهنگ و ادب فارسی، خاطرنشان کرد: در روزگار کنونی، تعداد اندکی از نویسندگان و شاع


برچسب ها: مصطفی رحماندوست - ادبیات کودک و نوجوان - رحماندوست - ادبیات - کودک و نوجوان - ادبی - ادبیات فارسی
آخرین اخبار سرویس:

ادبیات کودک و نوجوان ایران وامدار آثار «مصطفی رحماندوست» است

ادبیات کودک و نوجوان ایران وامدار آثار «مصطفی رحماندوست» است