مطالب مرتبط:
کشف محموله 5 تنی زغال چوب قاچاق در شهرستان آستارا
کشف محموله قاچاق 2 میلیاردی کاغذ در شادگان
کشف محموله سوخت قاچاق از کامیون
کشف محموله مواد معدنی قاچاق در میناب
کشف محموله تخته قاچاق در سوادکوه توسط سرجنگلبانی پل سفید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 08:552026-06-08حوادث

کشف محموله های قاچاق چوب در جنگل های مازندران


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری از اجرای چند عملیات همزمان حفاظتی در شهرستان های بهشهر، نور و منطقه دراسله خبر داد.

- ساری-مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری از اجرای چند عملیات همزمان حفاظتی در شهرستان های بهشهر، نور و منطقه دراسله خبر داد.

علی باقری در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تداوم طرح های ضربتی مبارزه با قاچاق چوب در استان اظهار داشت: در تازه ترین عملیات های حفاظتی، مأموران یگان حفاظت این اداره کل با همکاری نیروهای حفاظتی شرکت الغدیر موفق به کشف و ضبط چندین محموله غیرمجاز جنگلی در مناطق مختلف شدند.

باقری افزود: در شهرستان بهشهر، مأموران گشت شبانه روزی طی یک عملیات کمین و تعقیب چندساعته، محموله ای شامل چوب آلات قاچاق از گونه های مختلف جنگلی را توقیف کرده و به پارکینگ اداره منابع طبیعی بهشهر منتقل کردند.

وی همچنین از کشف یک محل دپوی چوب آلات کوره زغال در بهشهر خبر داد و تصریح کرد: در این رابطه سه استر هیزم قاچاق از گونه های ممرز و راش کشف و یک دستگاه نیسان نیز توقیف شد.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران با اشاره به عملیات دیگر در منطقه پاسند (بخش یانه سر) گفت: مأموران با برنامه ریزی قبلی و پس از ساعتها تعقیب و مراقبت، موفق به کشف 10 گرده بینه قاچاق از گونه راش شدند که این محموله نیز به پارکینک


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - مدیرکل منابع طبیعی - منابع طبیعی - حفاظت - حفاظتی - مازندران - عملیات
آخرین اخبار سرویس:

کشف محموله های قاچاق چوب در جنگل های مازندران

کشف محموله های قاچاق چوب در جنگل های مازندران