مطالب مرتبط:
تهران، میزبان مسابقات مچ اندازی انتخابی تیم ملی
رقابت 8 دختر در مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون زیر 19سال در تبریز
برگزاری مسابقات قوی ترین مردان انتخابی تیم ملی؛ فردا
تیم ملی کوراش به قهرمانی آسیا اعزام نشد!
تیم ملی کوراش به قهرمانی آسیا اعزام نشد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 خرداد 1405 ساعت 21:202026-06-18ورزشي

قم میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون برای اعزام به مسابقات آسیای میانه


مسابقات انتخابی تیم ملی پسران زیر 19 سال برای اعزام به رقابت های آسیای میانه، به مدت دو روز به میزبانی استان قم در حال برگزاری است.

- مسابقات انتخابی تیم ملی پسران زیر 19 سال برای اعزام به رقابت های آسیای میانه، به مدت دو روز به میزبانی استان قم در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دبیرکل فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران از برگزاری رقابت های انتخابی تیم ملی پسران زیر 19 سال کشور به میزبانی قم خبر داد و گفت: نفر برتر این مسابقات به رقابت های آسیای میانه در تاجیکستان اعزام خواهد شد.

فرشاد نصرتی، دبیرکل فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه برگزاری این رقابت ها افزود: مسابقات انتخابی تیم ملی پسران زیر 19 سال برای اعزام به رقابت های آسیای میانه، روز های 28 و 29 خردادماه به میزبانی استان قم در حال برگزاری است و در این دوره از رقابت ها 18 بازیکن از 9 استان کشور حضور دارند که طی دو روز و به صورت گروهی و حذفی با یکدیگر رقابت می کنند و در نهایت نفر برتر به عنوان نماینده ایران در مسابقات آسیای میانه انتخاب خواهد شد.

دبیرکل فدراسیون بدمینتون با اشاره به سطح کیفی مسابقات گفت: با وجود شرایطی که طی دو تا سه ماه گذشته موجب تعطیلی تمرینات و باشگاه ها شده بود، بازیکنان حاضر در این رقابت ها نشان دادند که تمری


برچسب ها: مسابقات انتخابی تیم ملی - انتخابی تیم ملی - آسیای میانه - برگزاری - مسابقات - جمهوری اسلامی ایران - انتخابی
آخرین اخبار سرویس:

قم میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون برای اعزام به مسابقات آسیای میانه

قم میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون برای اعزام به مسابقات آسیای میانه