مطالب مرتبط:
گفت وگوی نتانیاهو با ترامپ پس از تشدید حملات به لبنان
رسانه عبری: ترامپ وحشت زده نتانیاهو را مجبور به توقف کرد
آکسیوس: ترامپ از ترس ایران، نتانیاهو را در حمله به لبنان مهار کرد
روایت رسانه عبری: ترامپ وحشت زده نتانیاهو را مجبور به توقف فوری کرد
آکسیوس: ترامپ از ترس ایران، نتانیاهو را در حمله به لبنان مهار کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 خرداد 1405 ساعت 16:202026-06-02بين الملل

چرا ترامپ ترمز نتانیاهو را در لبنان کشید؟رسانه های اسراییلی چه می گویند؟


در سطح نظامی، تحلیلگران متفق القول بودند که تهدیدات اسراییل برای بمباران بیروت «تبلیغات پوچ» برای سرپوش گذاشتن بر شکست تاکتیکی در جنوب لبنان بوده است.

- به گزارش جماران به نقل از الجزیره، فقط چند ساعت پس از صدور دستورات علنی و قاطع از سوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسراییل و یسراییل کاتس، وزیر جنگ او، برای انجام حملات گسترده جهت تخریب حومه جنوبی بیروت، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، ناگهان ترمزهای سنگین را کشید و از طریق پلتفرم تروث سوشیال خود، معادله آتش بس در برابر آتش بس را اعلام کرد و تل آویو را مجبور به عقب نشینی فوری کرد.

این دخالت، طوفانی از انتقاد و تحلیل را در روزنامه های بزرگ عبری به راه انداخت، به طوری که مفسران و کارشناسان ارشد اسراییلی متفق القول، این صحنه را به عنوان شکستی استراتژیک و سلب کامل حاکمیت اسراییل تفسیر کردند.

نویسندگان اسراییلی، شیوه بالا به پایین ترامپ در تحمیل تصمیم آتش بس را تخریب کامل اعتبار دولت عبری دانستند.

در این راستا، ماتی توخفلد، تحلیلگر سیاسی روزنامه معاریو (Ma’ariv) نوشت: سخنان دونالد ترامپ، یکی از مجموعه اظهاراتی است که این تصور را ایجاد می کند که اسراییل چیزی بیش از یک منطقه تحت الحمایه نیست و مالک واقعی آن، رییس جمهور آمریکا است.


برچسب ها: اسراییل - نخست وزیر رژیم اسراییل - نتانیاهو - اسراییلی - رژیم اسراییل - آتش بس - تحلیل
آخرین اخبار سرویس:

چرا ترامپ ترمز نتانیاهو را در لبنان کشید؟رسانه های اسراییلی چه می گویند؟

چرا ترامپ ترمز نتانیاهو را در لبنان کشید؟رسانه های اسراییلی چه می گویند؟