مطالب مرتبط:
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی: اصل، بی اعتمادی به آمریکاست
رییس کمیسیون امنیت ملی: توافق خیلی دور است!
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس: تا آمریکایی ها 5 اقدام اعتمادساز را انجام ندهد، چیزی به نام تفاهم و مذاکره با آمریکا معنی ندارد
ویدئو / هشدار رییس کمیسیون امنیت ملی نسبت به حضور پهپادهای دشمن در مناطق مرزی
ادعای رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس روی آنتن تلویزیون: بعید می دانم آمریکا با ایران توافق کند + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 خرداد 1405 ساعت 22:402026-05-26سياسي

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی: پشیزی برای امضای ترامپ اعتبار قائل نیستیم


آن ها اکنون با میانجی گری پاکستان اعلام کرده اند که خواهان پایان جنگ هستند.

بنابراین باید اعتماد ما را جلب کنند که گام های برداریم لذا به آنها دیکته کردیم که شرط پایان جنگ در همه جبهه های مقاومت، - نایب رییس کمیسیون امنیت ملی: پشیزی برای امضای ترامپ اعتبار قائل نیستیم آن ها اکنون با میانجی گری پاکستان اعلام کرده اند که خواهان پایان جنگ هستند.

بنابراین باید اعتماد ما را جلب کنند که گام های برداریم لذا به آنها دیکته کردیم که شرط پایان جنگ در همه جبهه های مقاومت، از جمله لبنان است.

نایب رییس مجلس تاکید کرد: آمریکایی ها با میانجی گری پاکستان اعلام کرده اند که خواهان پایان جنگ هستند.

بنابراین باید اعتماد ما را جلب کنند .

به گزارش خبرآنلاین، عباس مقتدایی نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در برنامه زنده تلویزیونی با تاکید بر اینکه اصل بر بی اعتمادی به آمریکا است گفت: هیچ کس در ایران برای امضای ترامپ یا تعهد دولت آمریکا ارزشی قائل نیست، چون بارها عهدشکنی و نقض پیمان کرده اند.

وی افزود: آمریکایی ها در دیپلماسی و جنگ، رفتارهای فریبکارانه و قمارگونه خود را نشان داده اند اما ما با علم به این موضوع تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا حداکثر منافع ملت ایران را تامین کنیم.


برچسب ها: نایب رییس کمیسیون امنیت ملی - رییس کمیسیون امنیت ملی - کمیسیون امنیت ملی - کمیسیون امنیت - رییس کمیسیون - نایب رییس - امنیت ملی
آخرین اخبار سرویس:

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی: پشیزی برای امضای ترامپ اعتبار قائل نیستیم

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی: پشیزی برای امضای ترامپ اعتبار قائل نیستیم