مطالب مرتبط:
اجرای حکم خلع ید 77 هزار 966 مترمربع از اراضی ملی شهرستان کرمانشاه
آزادسازی 15 هزار متری اراضی زراعی در تنکابن
تصاویر/ مراسم سالگرد شهادت شهید سپهبد غلامعلی رشید در شهرستان دزفول
750هکتار از اراضی کشاورزی قم زیر پوشش سامانه های نوین آبیاری رفت
کاهش چشمگیر جرائم خشن شهرستان دزفول در 3 ماه نخست سال جاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 11:102026-06-14اقتصادي

آزادسازی پنج هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان دزفول

آزادسازی پنج هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان دزفول

فرمانده یگان حفاظت اراضی خوزستان از آزادسازی پنج هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان دزفول خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ سید شریف شریفی گفت: در راستای حفاظت از اراضی کشاورزی، برخورد با متخلفین و  پیشگیری از تخریب بیش از پیش اراضی کشاورزی پس از چندین مرتبه صدور اخطاریه کتبی و دیوارنویسی، در اجرای دستورات قضایی 50 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان دزفول تخریب و پنج هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان آزاد شد.

وی ادامه داد : تخریب و خروج اراضی کشاورزی از چرخه تولید، زیانی است که به سهولت قابل جبران نیست و تامین امنیت غذایی جامعه و محیط زیست را با مشکلاتی مواجه می سازد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی خوزستان بیان کرد : تولید خاک در قدرت انسان نیست اما حفاظت از آن در توان انسان است که با بکارگیری کلیه امکانات و اتخاذ تمهیدات لازم می توان از اراضی کشاورزی حفاظت کرد.

شریفی افزود: 


برچسب ها: اراضی کشاورزی - کشاورزی - اراضی - شهرستان دزفول - فرمانده یگان حفاظت - شهرستان - فرمانده یگان
آخرین اخبار سرویس:

آزادسازی پنج هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان دزفول

آزادسازی پنج هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان دزفول