مطالب مرتبط:
معاون وزیر کشور:باید از چرخه معیوب قیمت گذاری دستوری خارج شد
اقتصاد بدون تعامل جهانی از چرخه بحران خارج نمی شود
سی ان ان: آمریکا امیدوار است حملات جدید به ایران، مذاکرات را از مسیر خود خارج نکند
عکس| سفر در زمان؛ چهره «دکتر گوهر امینی» خارج از سریال کلینیک رویا؛ سال 1404
گالانت: باید با اقدام نظامی اورانیوم غنی شده ایران را خارج می کردیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 خرداد 1405 ساعت 09:002026-06-11سياسي

مدیران ناکارآمد باید از چرخه مسئولیت خارج شوند


دادستان مرکز استان مازندران در اجتماع مردم ساری، مدیران ناکارآمد را عامل بدبینی مردم به نظام دانست و بر ضرورت پاسخگویی حاکمیت و شنیدن حرف مردم به عنوان یک حق قانونی تأکید کرد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، دادستان مرکز استان مازندران گفت: یک مدیر، قاضی یا کارمند خاطی برای بدبین کردن مردم به کل نظام کافی است، لذا مدیران ناکارآمد باید از چرخه مسئولیت خارج شوند.

علی اکبر عالیشاه در اجتماع مردم ساری با تأکید بر اینکه مطالبه گری حق قانونی مردم است، اظهار کرد: مردم توقع دارند حرفشان توسط مسئولان شنیده شود؛ شاخصه اصلی مدیران در تراز جمهوری اسلامی باید پاکدستی و داشتن گوش شنوا برای حل مشکلات جامعه باشد.

وی با تفکیک میان گرانی ناشی از شرایط اقتصادی و تخلف عمدی گفت: گرانی معلول برخی جریانات اقتصادی است، اما گران سازی یک جرم عمدی محسوب می شود.

در گشت های مشترک با تخلفاتی حتی در سطح مسئولان اتحادیه ها مواجه شدیم که اعلام کرده ایم با این افراد به دلیل جایگاه مسئولیتی شان باید برخورد شدیدتری صورت گیرد.

دادستان مرکز استان از اختصاص سامانه های گزارش مردمی در استانداری، اداره صمت و سایت دادستانی برای مقابله با احتکار و گران فروشی خبر داد و افزود: تریبون های رسمی نباید صرفاً در اختیار مقامات باشد، بلکه باید از نخبگان


برچسب ها: مدیران ناکارآمد - دادستان مرکز استان - مردم - استان مازندران - مدیران - مازندران - مردم ساری
آخرین اخبار سرویس:

مدیران ناکارآمد باید از چرخه مسئولیت خارج شوند

مدیران ناکارآمد باید از چرخه مسئولیت خارج شوند