مطالب مرتبط:
شکوفایی آرتمیاو فرود فلامینگو ها در دریاچه ارومیه
تاکید امام جمعه اهل سنت ارومیه بر نقش امامان جمعه و علما در ایجاد صلح و سازش
تصاویر/ مراسم شب پنجم محرم در مصلی ارومیه
تصاویر/ مراسم سوگواری شب پنجم محرم در حسینیه اعظم عاشقان ثارالله ارومیه
تصاویر/ حضور استاندار آذربایجان غربی در دو هیئت مذهبی ارومیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 14:252026-06-20اجتماعي

حجم آب دریاچه ارومیه 18 برابر شد


مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به بهبود وضعیت تالاب های استان اظهار کرد: در سال جاری بیشتر تالاب های اقماری به طور کامل آبگیری شده اند و تالاب های دائمی نیز در شرایط مطلوبی قرار دارند.

- مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به بهبود وضعیت تالاب های استان اظهار کرد: در سال جاری بیشتر تالاب های اقماری به طور کامل آبگیری شده اند و تالاب های دائمی نیز در شرایط مطلوبی قرار دارند.

حجت جباری مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: در آبان ماه سال گذشته، 240 میلیون مترمکعب حجم دریاچه و وسعت آن 456 کیلومتر مربع بود که مقایسه این آمار با شرایط فعلی، بیانگر افزایش 18 برابری حجم آب و بهبود محسوس وضعیت دریاچه است.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: تراز کنونی دریاچه ارومیه در نیمه اول خرداد 1271.

13 متر از سطح آب های آزاد برآورد شده است؛ هرچند تا رسیدن به تراز اکولوژیک 1274.

10 متر و وسعت چهار هزار و 635 کیلومتر مربع همچنان فاصله وجود دارد، اما روند فعلی امیدبخش است.

آبگیری کامل تالاب های استان و بازگشت زندگی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به بهبود وضعیت تالاب های استان اظهار کرد: در سال جاری بیشتر تالاب های اقماری به طور کامل آبگیری شده اند و تالاب های دائمی نیز در شرایط مطلوبی قرار دارند.


برچسب ها: مدیرکل حفاظت محیط زیست - حفاظت محیط زیست - آذربایجان غربی - تالاب - آذربایجان - محیط زیست - دریاچه ارومیه
آخرین اخبار سرویس:

حجم آب دریاچه ارومیه 18 برابر شد

حجم آب دریاچه ارومیه 18 برابر شد