مطالب مرتبط:
دانشگاه باید محور شبکه سازی برای حل مسائل کشور باشد/«بعثت مردم» موازنه قدرت را تغییر داد
آیا جنگ تمام شد؟ | استاد دانشگاه شیکاگو: در مرحله میانی جنگ هستیم، نه پایانی | تاریخ پایان جنگ به روایت شبیه سازی ها
دکتر پزشکیان در جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی: ظرفیت های گسترده دانش، تجربه و توانمندی کشور باید در خدمت پیشرفت و حل مشکلات قرار گیرد/ نقش مراکز علمی در حل مسائل کشور تعیین کننده است/باید شرایطی فراهم کنیم تا جوانان ایران در عرصه های مختلف در زمره بهترین های جهان قرار گیرند
رییس جعفری: دست از اسطوره سازی و زنده باد مرده باد مصدق بردارید/ مصدق انتخاب طبیعی نخبگان زمانه بوده / صرف تکرار یک ادعا علیه مصدق دلیل حقانیت ادعا نیست
نقش مراکز علمی در حل مسائل کشور تعیین کننده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 خرداد 1405 ساعت 14:252026-06-12سياسي

دانشگاه باید محور شبکه سازی نخبگان برای حل مسائل کشور باشد


رییس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی گفت: همان گونه که «بعثت مردم» و ایستادگی حماسی آنان در بیش از صد شب سرنوشت ساز، حافظ استقلال کشور شده است، - دانشگاه باید محور شبکه سازی نخبگان برای حل مسائل کشور باشد رییس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی گفت: همان گونه که بعثت مردم و ایستادگی حماسی آنان در بیش از صد شب سرنوشت ساز، حافظ استقلال کشور شده است، در عرصه علمی نیز، نیازمند حضور مجاهدانه نخبگان در میدان هستیم.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ دکتر روح اله رضوی نژاد در نشست عهد 1405 که با حضور مدیران و نمایندگان استانی هلدینگ پیشگامان، رییس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور و هیئت همراه برگزار شد، با اشاره به مسیر چهار دهه گذشته انقلاب اسلامی اظهار داشت: تجربه تاریخی جمهوری اسلامی نشان داده است که پیشرفت های بزرگ علمی و فناورانه کشور نه با نسخه های متعارف جهانی، بلکه با جهاد علمی، ایمان و هم افزایی مردمی حاصل شده است.

وی گفت: در برهه های حساس جنگ و تجاوز به کشور عزیزمان، این بعثت مردم بوده که موازنه قدرت را تغییر داده است.

حضور بی وقفه و مخلصانه مردم در بیش از نود شب در دفاع از میهن اسلامی و پشتیبانی از نیرو های مسلح قهرمان نقشی تعیین کننده داشته و تنها یک واقعه تاریخی نیست، بلکه یک مدل حکمرانی برای عبور از بحران هاست.


برچسب ها: انقلاب اسلامی - دانشگاه - کشور - اسلامی - رییس دانشگاه - دانشگاه جامع - نخبگان
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه باید محور شبکه سازی نخبگان برای حل مسائل کشور باشد

دانشگاه باید محور شبکه سازی نخبگان برای حل مسائل کشور باشد