مطالب مرتبط:
رفع اختلال از ارایه خدمات 4 بانک در دست انجام است/ پایش مستمر سامانه ها
اختلال در خدمات چند بانک؛ اقدامات فنی برای رفع اختلال آغاز شد – ساناپرس
خدمات 4 بانک کشور با اختلال مواجه شد؛ وقوع حمله سایبری؟
دبیر شورای هماهنگی بانک ها:رفع اختلال در کوتاه ترین زمان انجام می شود
خدمات 4 بانک کشور با اختلال مواجه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 خرداد 1405 ساعت 19:502026-06-13اقتصادي

اختلال خدمات الکترونیکی چهار بانک در حال رفع است


دبیرکل کانون بانک ها و مؤسسات اعتباری خصوصی از پیگیری مستمر برای رفع اختلال ایجادشده در خدمات الکترونیکی بانک های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات خبر داد.

- دبیرکل کانون بانک ها و مؤسسات اعتباری خصوصی از پیگیری مستمر برای رفع اختلال ایجادشده در خدمات الکترونیکی بانک های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا قیطاسی با اشاره به اختلال موقت در خدمات این چهار بانک اظهار کرد: براساس اطلاعات دریافتی، خدمات بانک های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات از پیش از ظهر امروز با اختلال موقت مواجه شده است.

با این حال، تمامی واحد های عملیاتی، پشتیبانی و فنی بانک های یادشده در هماهنگی با نهاد های مسئول، اقدامات لازم را برای بازگرداندن شرایط به وضعیت پایدار در دست اجرا دارند.

وی افزود: فرآیند پایش مستمر سامانه ها و زیرساخت های مرتبط ادامه دارد و تلاش می شود خدمات مورد نیاز مشتریان در کوتاه ترین زمان ممکن به شرایط عادی بازگردد.

دبیرکل کانون بانک ها و مؤسسات اعتباری خصوصی با اشاره به وضعیت تسویه وجوه پذیرندگان گفت: تا این لحظه مقرر شده است تمامی پذیرندگانی که در این چهار بانک حساب دارند و حساب پشتیبان معرفی کرده اند، وجوه مربوط به آنها تا امشب به حساب پشتیبانشان واریز شود.


برچسب ها: خدمات الکترونیکی - بانک ها - صادرات - توسعه صادرات - بانک - اختلال - الکترونیکی
آخرین اخبار سرویس:

اختلال خدمات الکترونیکی چهار بانک در حال رفع است

اختلال خدمات الکترونیکی چهار بانک در حال رفع است