مطالب مرتبط:
ادعای اسراییل: فرمانده جدید گردان های قسام در غزه را ترور کردیم (+عکس)
اسراییل مدعی ترور فرمانده جدید گردان های قسام شد
اسراییل مدعی ترور فرمانده جدید گردان قسام شد
اسراییل مدعی ترور محمد عوده، فرمانده جدیدشاخه نظامی حماس در غزه شد
ادعای رژیم صهیونیستی در ترور فرمانده جدید قسام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 خرداد 1405 ساعت 22:102026-05-27بين الملل

گردان های قسام: ترور عوده اراده ما را برای آزادی قدس مستحکم می کند


گردان های عزالدین قسام با صدور بیانیه ای به مناسبت جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرمانده این نیروهاتاکید کرد که وحشیگری صهیونیست ها آخرین فصل از عمر اشغالگران فاشیست را رقم می زند.

- گردان های قسام: ترور عوده اراده ما را برای آزادی قدس مستحکم می کند گردان های عزالدین قسام با صدور بیانیه ای به مناسبت جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرمانده این نیروهاتاکید کرد که وحشیگری صهیونیست ها آخرین فصل از عمر اشغالگران فاشیست را رقم می زند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، گردان های شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با صدور بیانیه ای نظامی، شهادت محمد علی عوده (ابوعمرو)، رییس ستاد کل این گردان ها در پی عملیات ترور ارتش رژیم صهیونیستی را تسلیت و تعزیت گفت.

گردان های قسام در این بیانیه تأکید کرد: با افتخار و سربلندی، شهادت یکی از فرماندهان تراز اول مقاومت فلسطین و از برجسته ترین مردانی که دهه ها در گمنامی مجاهدت کرد را به امت اسلامی تسلیت می گوییم.

در این بیانیه درباره نحوه شهادت وی آمده است: فرمانده بزرگ ما، محمد علی عوده، شامگاه دیروز سه شنبه در یک عملیات ترور بزدلانه که منجر به شهادت وی، همسر، فرزندان و شماری از غیرنظامیان شد، به مقام رفیع شهادت نائل آمد.


برچسب ها: گردان های عزالدین قسام - رژیم صهیونیستی - صهیونیست - گردان - صهیونیستی - بیانیه - صهیونیست ها
آخرین اخبار سرویس:

گردان های قسام: ترور عوده اراده ما را برای آزادی قدس مستحکم می کند

گردان های قسام: ترور عوده اراده ما را برای آزادی قدس مستحکم می کند