مطالب مرتبط:
صرفه جویی در مصرف، قطع برق را در تابستان کاهش می دهد
آغاز اجرای طرح ملی مهتاب در تایباد
قطع برق در کاشان به دلیل اجرای طرح ملی سامان در 19 خرداد
تعویض بیش از 11 هزار کنتور معیوب در خراسان رضوی در قالب اجرای طرح مهتاب
مأموریت مشترک مردم و صنعت برق؛ صرفه جویی به یک مطالبه ملی تبدیل شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 خرداد 1405 ساعت 09:402026-06-09اقتصادي

افزایش صرفه جویی مصرف برق در خوزستان با اجرای موفق طرح مهتاب


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از اجرای موفقیت آمیز مانور سراسری مهتاب در استان خبر داد و گفت: در این طرح، بیش از 2.

8 میلیون کیلووات ساعت در مصرف انرژی صرفه جویی شده است .

- افزایش صرفه جویی مصرف برق در خوزستان با اجرای موفق طرح مهتاب مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از اجرای موفقیت آمیز مانور سراسری مهتاب در استان خبر داد و گفت: در این طرح، بیش از 2.

8 میلیون کیلووات ساعت در مصرف انرژی صرفه جویی شده است .

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ،  علی خدری اظهار کرد: اجرای مانور سراسری طرح مهتاب (مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق) در تمامی شهر های تحت پوشش شرکت توزیع برق استان و همزمان با سراسر کشور از هفته گذشته آغاز شده است و موفقیت های خوبی نیز در راستای مدیریت و کاهش تلفات انرژی حاصل شده است.

وی با ارائه آماری از عملکرد این مانور افزود: در این طرح، 105 تست از مشترکان کشاورزی انجام شد و 146 مورد انشعاب غیرمجاز شناسایی و جمع آوری، 58 کنتور جدید نصب و 60 کنتور نیز تعویض شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان ادامه داد: همچنین در راستای مقابله با دستکاری کنتورها، 65 مورد رفع دستکاری صورت گرفت و 200 متر کابل غیرمجاز نیز جمع آوری شد؛ علاوه بر این، یک ترانس غیرمجاز نیز شناسایی و جمع آوری شد.


برچسب ها: شرکت توزیع نیروی برق - خوزستان - صرفه جویی - صرفه جویی مصرف برق - شرکت توزیع - توزیع نیروی برق - مهتاب
آخرین اخبار سرویس:

افزایش صرفه جویی مصرف برق در خوزستان با اجرای موفق طرح مهتاب

افزایش صرفه جویی مصرف برق در خوزستان با اجرای موفق طرح مهتاب