مطالب مرتبط:
نوای خاموش کودکان شهید میناب در سیرالئون شنیده شد
صدای کودکان میناب در شورای حقوق بشر سازمان ملل شنیده شد
واکنش مهران غفوریان به یاد کودکان شهید میناب در محرم 1405 + عکس
از کربلا تا میناب و غزه؛ روایت مادران قم از مظلومیت کودکان+فیلم
از کربلا تا میناب؛ کودکان عاشورایی خراسان شمالی گردهم می آیند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 14:552026-06-20سياسي

نوای خاموش کودکان میناب در سیرالئون شنیده شد


به بهانه روز جهانی کودک آفریقایی دانش آموزانی در غرب این قاره شمع دوستی برای دانش آموزان ایرانی روشن کردند.

- به بهانه روز جهانی کودک آفریقایی دانش آموزانی در غرب این قاره شمع دوستی برای دانش آموزان ایرانی روشن کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، همزمان با گرامیداشت روز جهانی کودک آفریقایی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سیرالئون برنامه ای فرهنگی و آموزشی را در یکی از مدارس شهر فریتاون به نام آکادمی اسلامی المصطفی برگزار کرد؛ برنامه ای که اگرچه در ظاهر یک دیدار و سخنرانی ساده بود، اما در عمل به صحنه ای از گفت و گو، همدلی، امید و ارتباط انسانی میان فرزندان دو ملت تبدیل شد.

در ابتدای مراسم، مدیر مدرسه ضمن خیرمقدم به رایزن فرهنگی ایران، از اهتمام جمهوری اسلامی ایران به موضوع آموزش، فرهنگ و کودکان قدردانی کرد و حضور رایزن فرهنگی در میان دانش آموزان را نشانه ای از اهمیت روابط فرهنگی میان ملت ها دانست.

در ادامه، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سخنانی، روز جهانی کودک آفریقایی را به دانش آموزان تبریک گفت و از آنها به عنوان امید های آینده سیرالئون و آفریقا یاد کرد.

در این سخنرانی تأکید شد: کودکان تنها آینده سازان جوامع نیستند، بلکه از همین امروز می توانند با تلاش، یادگیری، اخلاق مداری و مسئولیت پذیری در ساختن جا


برچسب ها: دانش آموزان - روز جهانی کودک - جمهوری اسلامی ایران - فرهنگ - ایران - جمهوری اسلامی - فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

نوای خاموش کودکان میناب در سیرالئون شنیده شد

نوای خاموش کودکان میناب در سیرالئون شنیده شد