مطالب مرتبط:
بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی؛ افزایش سقف کارت به کارت تا 500 میلیون تومان
بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی؛ افزایش سقف کارت به کارت تا 500 میلیون تومان
بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی؛ افزایش سقف کارت به کارت تا 500 میلیون تومان
بانک سینا به رتبه دوم شبکه بانکی در ارزیابی سامانه آرش ارتقا یافت
فایننشال تایمز: 6 میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران در قطر آزاد می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 07:502026-06-20اقتصادي

قطعی برخی سامانه های بانک ملی و بلوکه شدن پول مردم


شهروند خبرنگار ما با ارسال پیامی از ادامه قطعی برخی سامانه های اینترنتی بانک ملی گلایه کرده و خواستار رسیدگی به موضوع شده است - قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک ها و بلوکه شدن پول مردم شهروند خبرنگار ما با ارسال پیامی از ادامه قطعی برخی سامانه های اینترنتی بانک ملی گلایه کرده و خواستار رسیدگی به موضوع شده است به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، اختلال در خدمات چهار بانک بزرگ کشور، از ملی و صادرات گرفته تا تجارت و توسعه صادرات، در روز های اخیر یک مشکل فنی و اتفاقی بود که زندگی روزمره مردم را مختل کرد و موجب تشکیل صف های شعب و تراکنش های ناموفق شد.

در این حال شرکت خدمات انفورماتیک اعلام کرده با انجام آخرین اصلاحات و به روزرسانی های نرم افزاری و فنی بخش مهمی از خدمات بانکی چهار بانک ملی صادرات تجارت و توسعه صادرات در دسترس مشتریان قرار گرفته است.

بر اساس اطلاعیه این شرکت در حال حاضر، واریز وجوه به حساب پذیرندگان در هر چهار بانک امکان پذیر است و کسب وکار ها می توانند بخشی از خدمات مالی خود را مطابق روال دریافت کنند.

همچنین، خدمات انتقال وجه از طریق سامانه پایا برقرار شده و مشتریان می توانند از این خدمت برای انجام تراکنش های بین بانکی استفاده کنند.


برچسب ها: بانک ملی - بانک - اینترنتی - صادرات - سامانه - توسعه صادرات - خبرنگار
آخرین اخبار سرویس:

قطعی برخی سامانه های بانک ملی و بلوکه شدن پول مردم

قطعی برخی سامانه های بانک ملی و بلوکه شدن پول مردم