مطالب مرتبط:
تصاویر / بازدید رییس شورای حوزه علمیه استان تهران از کنیسه رفیعی نیا
در بازدید مدیر منطقه تهران از شعبه جنوب غرب برنامه عملیاتی و چالش های شعبه بررسی شد
احضار برادران کیایی و تهمینه میلانی به دادسرای تهران
بازدید مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان از پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت استان
خاویار ایرانی سر سفره لیونل مسی! / کدام عکس میلیونی بازدید خورد؟+ تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 خرداد 1405 ساعت 12:552026-06-10سياسي

بازدید مسئولان قضایی از مجتمع قضایی قدس و دادسرای ناحیه 5 تهران


معاون اول قوه قضاییه به همراه رییس کل دادگستری استان تهران با حضور در مجتمع قضایی قدس و دادسرای ناحیه 5 تهران از نحوه ارائه خدمات قضایی در شعب مختلف بازدید کردند.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، در این برنامه معاون اول قوه قضاییه و رییس کل دادگستری استان تهران در جمع قضات و کارکنان مجتمع قضایی قدس و دادسرای ناحیه تهران حضور یافتند و ضمن استماع گزارش های ارایه شده توسط سرپرستان این مجموعه های قضایی در جریان آخرین وضع رسیدگی به پرونده ها، اقدامات انجام شده در شرایط جنگ تحمیلی رمضان و روند خدمت رسانی به مراجعان قرار گرفتند.

علی القاصی رییس کل دادگستری استان تهران در این نشست با قدردانی از تلاش های قضات و کارکنان این مجموعه ها در جنگ تحمیلی رمضان گفت: همکاران ما در مجموعه دادگستری استان تهران با وجود شرایط خاص کشور و فشارهای ناشی از تحولات امنیتی و جنگی، با تمام توان در جهت اجرای سیاست ها و برنامه های ابلاغی قوه قضاییه و دستورالعمل های صادره از سوی معاون اول قوه قضاییه تلاش کرده اند و کارنامه قابل قبولی در حوزه های مختلف به ثبت رسانده اند.

نقش دستورالعمل های معاون اول قوه قضاییه در مدیریت امور قضایی القاصی در ادامه با اشاره به اهمیت دستورالعمل ها و بخشنامه های صادره از سوی معاون اول قوه قضاییه گفت: این بخشنامه ه


برچسب ها: دادگستری استان تهران - رییس کل دادگستری استان - دادگستری استان - رییس کل دادگستری - استان تهران - قضایی - معاون اول قوه قضاییه
آخرین اخبار سرویس:

بازدید مسئولان قضایی از مجتمع قضایی قدس و دادسرای ناحیه 5 تهران

بازدید مسئولان قضایی از مجتمع قضایی قدس و دادسرای ناحیه 5 تهران