مطالب مرتبط:
150 هزار بازرسی در کشور؛ تشکیل پرونده برای 30 هزار نفر
بررسی 13 پرونده تولیدی در کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری در اردبیل
گشت زنی های نظارتی در نانوایی های مهاباد؛ از رضایت شهروندان تا تشکیل پرونده برای متخلفان
هشدار نسبت به توقف روند بازسازی بیمارستان امام علی اندیمشک
آموزش کار با اسلحه به بانوان شهرستان اندیمشک+فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 14:102026-06-14حوادث

تشکیل پرونده قضایی برای عاملان قطع درختان بردگلال الوار گرمسیری اندیمشک


رییس دادگاه بخش الوار گرمسیری اندیمشک از تشکیل پرونده قضایی برای عاملان قطع درختان بیشه «بردگلال» و پیگیری برای بازداشت سایر عوامل مرتبط خبر داد.

  - رییس دادگاه بخش الوار گرمسیری اندیمشک از تشکیل پرونده قضایی برای عاملان قطع درختان بیشه بردگلال و پیگیری برای بازداشت سایر عوامل مرتبط خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، فرشاد اسدی اصل گفت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر قطع درختان جنگلی در بستر سد کرخه واقع در حوزه بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک، موضوع در دستور کار قرار گرفت و ماموران یگان حفاظت محیط زیست پس از کشف صحت موضوع و با دستور قضایی، موفق به بازداشت یکی از عوامل شدند.

  وی ادامه داد: متهم با قطع بیش از 500 اصله درخت، قصد استفاده از این اراضی را به عنوان زمین کشاورزی داشت که پرونده در این خصوص تشکیل شد.

  اسدی اصل اظهار داشت: باتوجه به اینکه سه نفر دیگر با هویت مشخص متواری هستند، دستور جلب و دستگیری آنان نیز صادر شده است.

  رییس دادگاه بخش الوار گرمسیری اندیمشک بیان کرد: صیانت از محیط زیست و به ویژه پوشش جنگلی، از خطوط قرمز دستگاه قضا بوده و در این خصوص هیچ گونه اغماض و تسامحی پذیرفته نیست.


برچسب ها: تشکیل پرونده قضایی - قطع درختان - تشکیل پرونده - پرونده قضایی - گرمسیری - اندیمشک - پرونده
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل پرونده قضایی برای عاملان قطع درختان بردگلال الوار گرمسیری اندیمشک

تشکیل پرونده قضایی برای عاملان قطع درختان بردگلال الوار گرمسیری اندیمشک