مطالب مرتبط:
قدردانی از امدادگران با کنسرت/فداکاری های آتش نشان ها را فراموش نمی کنیم
قدردانی از امدادگران با کنسرت/فداکاری های آتش نشان ها را فراموش نمی کنیم
تجلیل معاون وزیر آموزش و پرورش از حماسه «برنو» و نقش آفرینی شبکه دنا در این رویداد
هشدار آتش سوزی در جنگل ها و مراتع مازندران
مهار آتش سوزی کارگاه ضایعات چوب در قلعه میر شهر گلستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 خرداد 1405 ساعت 11:402026-05-29فرهنگي

شب تجلیل از امدادگران آتش نشان؛ سوگواری را با حماسه جبران می کنیم


مراسم تجلیل از امدادگران آتش نشان توسط خانه سینما، خانه تئاتر و خانه موسیقی در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

- شب تجلیل از امدادگران آتش نشان؛ سوگواری را با حماسه جبران می کنیم مراسم تجلیل از امدادگران آتش نشان توسط خانه سینما، خانه تئاتر و خانه موسیقی در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه سینما، در ادامه مراسم قدردانی از امدادگران کشور، شب گذشته پنجشنبه هفتم خرداد خانه سینما، خانه تئاتر و خانه موسیقی با حضور هنرمندان از امدادگران آتش نشان در جنگ رمضان تجلیل کردند.

در ابتدای این برنامه عاطفه رضوی که اجرای این مراسم را برعهده داشت، ضمن خوش آمدگویی به خانواده آتش نشان ها و قدردانی از زحمات شان، از حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی دعوت کرد تا روی سن حاضر شود.

این برنامه بخشی از مسئولیت اجتماعی نهادهای هنری است حمیدرضا نوربخش با اشاره به نقش این نهادها در روزهای جنگ اخیر، از تلاش ها و فداکاری های نیروهای امدادی و خانواده های آنان قدردانی کرد.

وی ادامه داد: سه نهاد صنفی هنری؛ خانه سینما، خانه موسیقی و خانه تئاتر، در دوره این جنگ وحشتناک و بی رحمانه که از طرف آمریکا و اسراییل به کشور ما آغاز شد و صحنه های فجیعی را پدید آورد، تصمیم گرفتند د


برچسب ها: امدادگران - نمایشگاه بین المللی تهران - آتش نشان - خانه - خانه موسیقی - نمایشگاه بین المللی - خانه تئاتر
آخرین اخبار سرویس:

شب تجلیل از امدادگران آتش نشان؛ سوگواری را با حماسه جبران می کنیم

شب تجلیل از امدادگران آتش نشان؛ سوگواری را با حماسه جبران می کنیم