مطالب مرتبط:
کاروان «بهترین جامانده اربعین» در کرمانشاه برگزار شد
نکته مهم برای زائرین اربعین حسینی
بررسی راهکارهای تقویت فعالیت های تبلیغی مبلغان حوزه علمیه خراسان در ایام اربعین حسینی
مراسم بزرگداشت آیت الله سیدمهدی امام جمارانی برگزار می شود
بازسازی زیرساخت های آسیب دیده از جنگ در مسیر اربعین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 خرداد 1405 ساعت 12:302026-05-31سياسي

مراسم سنتی پرچم نویسی اربعین حسینی در بخش ارم برگزار شد


مراسم سنتی و معنوی پرچم نویسی اربعین حسینی در بخش ارم شهرستان دشتستان با حضور مردم و مسئولان برگزار شد.

- مراسم سنتی پرچم نویسی اربعین حسینی در بخش ارم برگزار شد بوشهر- مراسم سنتی و معنوی پرچم نویسی اربعین حسینی در بخش ارم شهرستان دشتستان با حضور مردم و مسئولان برگزار شد.

بخشدار ارم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مراسم سنتی و معنوی پرچم نویسی اربعین حسینی، در روستای دهرود سفلی از توابع بخش ارم شهرستان دشتستان برگزار شد.

سید حسین جعفری بیان کرد: این آیین معنوی که قدمتی 10 ساله دارد، همه ساله میزبان حدود 200 نفر از عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) از سراسر استان بوشهر است.

وی ادامه داد: حضور پرشور بانوان در این مراسم و همچنین همراهی آنان در پیاده روی اربعین در کنار آقایان، از جلوه های زیبا و قابل توجه این راهپیمایی معنوی به شمار می رود.

جعفری گفت: بر اساس این سنت دیرینه، هر سال یک روز پس از عاشورای حسینی، کاروانی متشکل از 200 نفر از این روستا به سمت کربلای معلا حرکت می کنند و پرچم های متبرک شده را در مسیر پیاده روی اربعین نصب می کنند.

شایان ذکر است امسال نیز طبق برنامه ریزی، این کاروان حدود 4 روز از 20 خردادماه در مدرسه میناب مستقر شده و تعدادی از پرچم ها را در آن مسیر نصب خواهند کرد.


برچسب ها: اربعین حسینی - شهرستان دشتستان - اربعین - برگزار - مراسم - حسین - معنوی
آخرین اخبار سرویس:

مراسم سنتی پرچم نویسی اربعین حسینی در بخش ارم برگزار شد

مراسم سنتی پرچم نویسی اربعین حسینی در بخش ارم برگزار شد