مطالب مرتبط:
آغاز عملیات اجرایی کنارگذر شهر خورسند
آغاز عملیات «عاشورا» حزب الله علیه اسراییل
عملیات حفاری دومین تونل پروژه تعریض گردنه پاتاق کرمانشاه آغاز شد
آغاز عملیات اجرایی10 ایستگاه خط 10 مترو/ توسعه جنوبی خط 6 مترو در دستور کار شهرداری تهران
حزب الله سلسله عملیات عاشورا را علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی آغاز کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 خرداد 1405 ساعت 09:002026-06-19اقتصادي

آغاز عملیات گرده افشانی در انجیرستان های خفر


گرده افشانی در 6 هزار هکتار از انجیرستان های خفر آغاز شد.

- گرده افشانی در 6 هزار هکتار از انجیرستان های خفر آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس  ،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفر گفت:6 هزار هکتار از باغ های شهرستان خفر به کشت انجیر اختصاص دارد که پیش بینی می شود امسال 6 هزار تن انجیر از باغ های این شهرستان برداشت شود.

غنی افزود: عملیات گرده افشانی تا اوایل تیر ماه در این شهرستان ادامه دارد و تا دو ماه دیگر نیز انجیر از باغ های خفر برداشت و راهی بازار های مصرف می شود.

به گفته وی از نوع بَر انجیر موجود در شهرستان خفر، بَر انجیر خاکستانی، پوزدمبالی، دانه سفید و جوهری موجو است که نوع پوزدمبالی از کیفیت بهتری برخوردار است.

در درخت انجیر نر حشره هایی وجود دارد که گرده های داخل این انجیر ها را به درختان انجیر بارور منتقل می کنند که این عملیات معمولا در اوایل صبح انجام می شود.

او ادامه داد: از شاخص های یک بَر انجیر خوب این است که میزان گرده در داخل بَر انجیر کافی باشد و زنبور بلاستوفاگای فعال در داخل بَر انجیر به تعداد کافی وجود داشته باشد.


برچسب ها: انجیر - گرده افشانی - شهرستان - شهرستان خفر - انجیرستان - خفر - گرده
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات گرده افشانی در انجیرستان های خفر

آغاز عملیات گرده افشانی در انجیرستان های خفر