مطالب مرتبط:
خروش شبانه مردم فیروزکوه در سوگ «امام شهید»
قرار 99 مردم دماوند در سوگ رهبر انقلاب؛ تجدید میثاق با آرمان های امام و رهبری
فیلم/ خون خواهان امام شهید در شب نود و هشتم در میدان شهدای اراک
رهبری شهید امام خامنه ای سایر فضائلشان را از نگاه ها پنهان کرد / اثاثیه منزلشان یک وانت بار بیشتر نبود
دوران فقدان امام شهید، میدان تلاش مضاعف برای همه نیروهای انقلاب است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 09:252026-06-08سياسي

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99

مردم ولایت مدار اسلام شهر در نود و نهمین شب ایستادگی، با تجمعی عظیم در سوگ شهادت حضرت آیت الله خامنه ای، بر تداوم راه امام و مقتدای خود و پاسخ پشیمان کننده به عاملان این جنایت تأکید کردند.

- خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99 مردم ولایت مدار اسلام شهر در نود و نهمین شب ایستادگی، با تجمعی عظیم در سوگ شهادت حضرت آیت الله خامنه ای، بر تداوم راه امام و مقتدای خود و پاسخ پشیمان کننده به عاملان این جنایت تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  جای جای شهرستان اسلام شهر در نود و نهمین شب حضور میدانی مردم، به سنگرِ عهد و بیعت با رهبر فقید انقلاب تبدیل شد.

اهالی اسلام شهر با حضور پرشور و عزادارانه خود، ضمن محکومیت جنایت تروریستی استکبار جهانی در به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب، اعلام کردند که راه و آرمان های بلند ایشان با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

شرکت کنندگان در این اجتماع باشکوه، با سر دادن شعار های حماسی، خواهان پاسخ قاطع، فوری و پشیمان کننده نیرو های مسلح به این اقدام بزدلانه دشمن شده و تأکید کردند که حضور در سنگر خیابان تا انتقام نهایی و شکست کامل جبهه آمریکایی-صهیونیستی ادامه دارد.


برچسب ها: اسلام - شهر - رهبر - اسلامشهر - خونخواهی - امام - آیت الله
آخرین اخبار سرویس:

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99