مطالب مرتبط:
خروش شبانه مردم فیروزکوه در سوگ «امام شهید»
قرار 99 مردم دماوند در سوگ رهبر انقلاب؛ تجدید میثاق با آرمان های امام و رهبری
فیلم/ خون خواهان امام شهید در شب نود و هشتم در میدان شهدای اراک
رهبری شهید امام خامنه ای سایر فضائلشان را از نگاه ها پنهان کرد / اثاثیه منزلشان یک وانت بار بیشتر نبود
دوران فقدان امام شهید، میدان تلاش مضاعف برای همه نیروهای انقلاب است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 09:252026-06-08سياسي

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99


مردم ولایت مدار اسلام شهر در نود و نهمین شب ایستادگی، با تجمعی عظیم در سوگ شهادت حضرت آیت الله خامنه ای، بر تداوم راه امام و مقتدای خود و پاسخ پشیمان کننده به عاملان این جنایت تأکید کردند.

- خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99 مردم ولایت مدار اسلام شهر در نود و نهمین شب ایستادگی، با تجمعی عظیم در سوگ شهادت حضرت آیت الله خامنه ای، بر تداوم راه امام و مقتدای خود و پاسخ پشیمان کننده به عاملان این جنایت تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  جای جای شهرستان اسلام شهر در نود و نهمین شب حضور میدانی مردم، به سنگرِ عهد و بیعت با رهبر فقید انقلاب تبدیل شد.

اهالی اسلام شهر با حضور پرشور و عزادارانه خود، ضمن محکومیت جنایت تروریستی استکبار جهانی در به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب، اعلام کردند که راه و آرمان های بلند ایشان با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

شرکت کنندگان در این اجتماع باشکوه، با سر دادن شعار های حماسی، خواهان پاسخ قاطع، فوری و پشیمان کننده نیرو های مسلح به این اقدام بزدلانه دشمن شده و تأکید کردند که حضور در سنگر خیابان تا انتقام نهایی و شکست کامل جبهه آمریکایی-صهیونیستی ادامه دارد.


برچسب ها: اسلام - شهر - رهبر - اسلامشهر - خونخواهی - امام - آیت الله
آخرین اخبار سرویس:

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99

خروش اسلامشهر در سوگ امام؛ عهد خونخواهی با رهبر شهید در شب 99