مطالب مرتبط:
پایان خونین نگهداری سلاح در زبرخان/گلوله پسر، جان پدر و مادر را گرفت
پرتغال ستاره فقیدش را فراموش نکرده/ پدر و مادر دیوگو ژوتا در استادیوم (عکس)
تساوی پرتغال و کنگو در نیمه نخست در حضور پدر و مادر ژوتا
لحظه دراماتیک برای رونالدو و پرتغالی ها در جام جهانی/ اولین گل تقدیم به ژوتا مقابل چشم پدر و مادر ستاره فقید +عکس
لحظه دراماتیک برای رونالدو و پرتغالی ها در جام جهانی/ اولین گل تقدیم به ژوتا مقابل چشم پدر و مادر ستاره فقید +عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 خرداد 1405 ساعت 11:552026-06-18حوادث

گلوله پسر جان پدر و مادر را گرفت


نگهداری غیر مجاز سلاح، دو تن از اعضای یک خانواده را در شهر خور برخان از توابع شهرستان زبرخان خراسان رضوی به کام مرگ کشاند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، سلیمانی، بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زبرخان اظهار کرد: در پی اعلام خبر وقوع قتل یک زوج میانسال در شهر خور بلافاصله با حضور بازپرس ، فرماندهی انتظامی شهرستان، کارآگاهان پلیس آگاهی و رییس پزشکی قانونی در صحنه تحقیقات آغاز گردید.

بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زبرخان افزود: با تحقیقات به عمل آمده مشخص گردید هفته گذشته پسر جوان این خانواده با عده ای نزاع و درگیری داشته است که چهار نفر از طرف مقابل در پی نزاع سابق، شب گذشته مقابل در منزل این خانواده حاضر و قصد درگیری مجدد را داشتند که پدر و مادر خانواده جلوی در منزل حاضر شدند تا با صحبت و آرام نمودن طرف مقابل از متشنج شدن فضا جلوگیری کنند.

وی ادامه داد: ناگهان پسر جوان خانواده که در منزل اسلحه غیر مجاز نگهداری می کرده است از داخل منزل اقدام به شلیک سه گلوله می نماید که متأسفانه گلوله ها به پدر و مادر خود خانواده اصابت کرده و موجب فوت آنها می شود.

سلیمانی گفت: با بررسی محل حادثه توسط کارآگاهان و کارشناسان مشخص شد ضارب، فرزند خانواده بوده است که با قرار قانونی بازداشت و راهی زندان و اسلحه وی توقیف شد.


برچسب ها: دادسرای عمومی و انقلاب - خانواده - شهرستان - عمومی و انقلاب - دادسرای عمومی - شهر - زبرخان
آخرین اخبار سرویس:

گلوله پسر جان پدر و مادر را گرفت

گلوله پسر جان پدر و مادر را گرفت