مطالب مرتبط:
بازنگری در سازوکار بلیت رایگان حمل ونقل عمومی تهران
چمران: رایگان شدن حمل ونقل عمومی بدون تأمین منابع مالی به توسعه آن آسیب می زند
مهدی چمران هم با رایگان شدن دائمی حمل ونقل عمومی تهران مخالفت کرد
چمران: رایگان شدن حمل ونقل عمومی بدون تأمین منابع مالی به توسعه آن آسیب می زند
چمران: رایگان شدن حمل ونقل عمومی بدون تأمین منابع مالی به توسعه آن آسیب می زند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 19:002026-06-07سياسي

عارف: رایگان کردن حمل ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است


یکی از راهبردهایی که به صورت جدی مطرح کرده ایم، رایگان کردن وسایل نقلیه حمل ونقل عمومی است - عارف: رایگان کردن حمل ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است معاون اول رییس جمهور گفت: یکی از راهبردهایی که به صورت جدی مطرح کرده ایم، رایگان کردن وسایل نقلیه حمل ونقل عمومی است به گزارش خبرنگار مهر ، محمد رضا عارف معاون اول رییس جمهور در نشستی با علیرضا زاکانی شهردار تهران ، در رابطه با رایگان ماندن بلیط های مترو و اتوبوس در پایتخت ، اظهار کرد : یکی از راهبردهایی که به صورت جدی مطرح کرده ایم، رایگان کردن وسایل نقلیه حمل ونقل عمومی است؛ من حدس می زنم که احتمالاً بخشی [از هزینه ها را دولت ] باید به شهرداری اختصاص دهد.

صادقانه بیان کنم، این اقدام نفع داخلی برای مردم دارد؛ ترافیک آرام تر و آلودگی کمتر خواهد بود و این اقدام به نظر من بسیار ارزشمند است.

وی افزود: این موضوع که شهرداری چه هزینه ای برای کشور متحمل شده است، آیینه ای برای کشور است که منجر به کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی و کاهش ترافیک می شود؛ ویژگی هایی که واقعاً باید تحلیل شوند زیرا اگر احساس کردیم که منافع آن بیشتر از ضرر برای دولت است، اقدام می کنیم.

در دولت هشتم، در مورد مترو بسیار مخالفت می شد؛ اما در دولت، قرار شد 50 درصد هزینه های مترو را پرداخت کنند و 50 درصد دیگر از پول بلیط


برچسب ها: حمل ونقل عمومی - حمل ونقل - معاون اول رییس جمهور - رایگان - وسایل نقلیه - یکی از - کرد
آخرین اخبار سرویس:

عارف: رایگان کردن حمل ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است

عارف: رایگان کردن حمل ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است