مطالب مرتبط:
اهدای لوازم خانگی به آسیب دیدگان جنگ تحمیلی در آذربایجان غربی
شناسایی ظرفیت های حمایتی خراسان رضوی در جنگ تحمیلی سوم
242 هزار نفر زیر چتر حمایت روانی در جنگ تحمیلی سوم
242 هزار نفر زیر چتر حمایت روانی در جنگ تحمیلی سوم
بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی سوم در خرم آباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 خرداد 1405 ساعت 08:152026-06-12اقتصادي

6 اثرتاریخی بوشهر در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیدند


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت:  6 بنای تاریخی در جنگ تحمیلی سوم در استان بوشهر دچار آسیب های جدی و جزیی شده اند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، نصرالله ابراهیمی افزود:  میزان خسارت واردشده به این آثار نزدیک به 53 میلیارد تومان برآورد شده است.

  وی ببان کرد: پس از بررسی های کارشناسی، بنا های تاریخی آسیب دیده در سطح استان شناسایی، ارزیابی و مستندنگاری شده اند و پرونده های مربوط به نوع آسیب، طرح های مرمتی و برآورد ریالی آنها برای بررسی به کمیته فنی وزارتخانه ارسال شده است.

  ابراهیمی افزود: برنامه ریزی لازم برای مرمت و احیای این بنا های تاریخی در بازه های زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت انجام شده و پس از تصویب نهایی در مراجع تخصصی و تأمین اعتبار از سوی وزارتخانه، عملیات اجرایی مرمت آنها آغاز خواهد شد.

  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان  با بیان اینکه برآورد اولیه خسارت های وارده به این بنا ها حدود 53 میلیارد تومان است، بیان کرد: میزان اعتبار نهایی پس از طرح موضوع در شورای فنی و بررسی در وزارتخانه مشخص و به استان ابلاغ خواهد شد.

  ابراهیمی درباره بنا های تاریخی آسیب دیده نیز گفت: موزه منطقه ای خلیج فارس، عمارت کلاه فرنگی، قلعه زائر خضرخان اهرم، کاروانسرای مشیرالملک ب


برچسب ها: تاریخی - استان بوشهر - بوشهر - جنگ تحمیلی - گردشگری و صنایع دستی - وزارتخانه - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

6 اثرتاریخی بوشهر در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیدند

6 اثرتاریخی بوشهر در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیدند