مطالب مرتبط:
آغاز ارائه خدمات مداخله ای کودکان در بیمارستان ابوذر اهواز
آغاز رویداد «عطر سیب» با ارائه خدمات گسترده تر به هیئت های مذهبی
ترمیم زخم های پنهان جنگ از دل خانواده آغاز می شود
بلومبرگ: مقام های امنیتی ایران و امارات برای نخستین بار از آغاز جنگ دیدار کردند
عکس| آغاز بازی های جام جهانی به سبک جدید؛ همه دور هم!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 خرداد 1405 ساعت 22:552026-06-12پزشكي

غربالگری بینایی کودکان در مازندران آغاز شد


مدیرکل بهزیستی مازندران از اجرای برنامه ملی پیشگیری از تنبلی چشم برای کودکان سه تا شش سال در مازندران خبر داد و گفت: تشخیص زودهنگام این اختلال در سنین زیر پنج سال، - فرصت طلایی است.

رقیه رحمانی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اعلام آغاز طرح کشوری غربالگری بینایی ویژه کودکان سه تا شش سال در سطح استان، بر نقش حیاتی تشخیص به موقع اختلال تنبلی چشم تأکید کرد.

رحمانی توضیح داد: تنبلی چشم یا آمبلیوپی، شایع ترین علت نقص بینایی تک چشمی در کودکان و نوجوانان است و نوعی نارسایی اکتسابی بینایی به شمار می رود که حتی با اصلاح عیوب انکساری نیز به راحتی برطرف نمی شود.

وی هشدار داد: این بیماری با وجود ظاهر سالم چشم، یکی از عوامل اصلی نابینایی در کودکان محسوب می شود و تنها راه مقابله با آن، تشخیص زودهنگام است.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه سنین زیر پنج سال زمان طلایی برای پیشگیری و درمان این اختلال است، افزود: برنامه غربالگری بینایی با هدف شناسایی و درمان به موقع کودکان سه تا شش ساله در تمام پایگاه های دائمی، غیردائمی و حتی مناطق محروم و صعب العبور استان اجرا می شود وبرای دسترسی به این مناطق، تیم های سیار با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اعزام می شوند.


برچسب ها: مدیرکل بهزیستی مازندران - مازندران - بینایی - کودکان - غربالگری بینایی - مدیرکل بهزیستی - تنبلی چشم
آخرین اخبار سرویس:

غربالگری بینایی کودکان در مازندران آغاز شد

غربالگری بینایی کودکان در مازندران آغاز شد