مطالب مرتبط:
«کار کودک» زمینه ساز بزهکاری می شود/ اعمال ضمانت های قانونی برای بهره کشی از کودکان
معاونان فرهنگی سفیران پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشگاه ها هستند
در حوزه آسیب های اجتماعی نباید با نگاه صرفاً اداری عمل کنیم
صدا و سیما پرچمدار پیشگیری از آسیب های اجتماعی
گفت وگوی والدین و فرزندان؛ سپری مؤثر در برابر آسیب های اجتماعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 خرداد 1405 ساعت 10:252026-06-11اجتماعي

پدیده کودک کار، زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی و بزهکاری


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خوزستان گفت: پدیده کار کودک علاوه بر محروم کردن کودکان از حق تحصیل و فرصت های رشد و شکوفایی، - پدیده کودک کار، زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی و بزهکاری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خوزستان گفت: پدیده کار کودک علاوه بر محروم کردن کودکان از حق تحصیل و فرصت های رشد و شکوفایی، می تواند زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی و ورود آنان به بزهکاری در آینده شود.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، عیسی پورسلیمی با اشاره به روز جهانی منع کار کودکان در 12 ژوئن اظهار کرد: کودکان از آسیب پذیرترین اقشار جامعه هستند و قانون گذار در اسناد ملی و بین المللی، حمایت ویژه ای از آنان انجام داده است.

وی با اشاره به اهمیت حمایت از حقوق کودکان و مفاد قانون کار جمهوری اسلامی ایران افزود: بر اساس ماده 79 قانون کار، به کارگیری افراد کمتر از 15 سال تمام، ممنوع است و قانون برای صیانت از سلامت جسمی و روانی کودکان و نوجوانان، محدودیت ها و الزامات مشخصی را در خصوص اشتغال افراد زیر 18 سال پیش بینی کرده است.

پورسلیمی همچنین به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان مصوب سال 1399 اشاره کرد و بیان داشت: مطابق این قانون، هرگونه بهره کشی اقتصادی از کودکان و به کارگیری آنان در فعالیت هایی که سلامت،


برچسب ها: آسیب های اجتماعی - کودک - اجتماعی - پیشگیری از وقوع جرم - کار - کودکان - معاون اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

پدیده کودک کار، زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی و بزهکاری

پدیده کودک کار، زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی و بزهکاری