مطالب مرتبط:
آغاز برداشت سیر در همدان؛ قطب تولید سیر کشور
پیش بینی برداشت 45 هزار تن گندم از مزارع شهرستان دلفان
طرز تهیه آش گندم شیر| از خوردنش سیر نمیشی!
برداشت سالانه 40 تن ماهی از استخرهای دو منظوره سرباز و راسک
سوئد گام اول را محکم برداشت و صدرنشین شد/مقاومت تونس تنها 7 دقیقه دوام داشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 خرداد 1405 ساعت 20:002026-06-15اقتصادي

برداشت 7500 تُن سیر تر از مزارع عجب شیر


فصل برداشت سیر تر از 150 هکتار از اراضی حاصلخیز عجب شیر یکی از قطبهای تولید این محصول زراعی در آذربایجان شرقی آغاز شده است.

- فصل برداشت سیر تر از 150 هکتار از اراضی حاصلخیز عجب شیر یکی از قطبهای تولید این محصول زراعی در آذربایجان شرقی آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، اقلیم مناسب و مدیریت اصولی مزارع، میانگین برداشت این محصول ارزشمند را به 50 تُن در هر هکتار رسانده است که سفره اقتصادی کشاورزان منطقه را رونق می بخشد.

عملیات کشت این محصول که از اواخر شهریور و اوایل مهر سال گذشته آغاز شده بود، اکنون به ثمر نشسته و پیش بینی می شود میزان کل تولید سیر تر در شهرستان از مرز 7500 تُن عبور کند.

این حجم تولید علاوه بر تامین نیاز بازار های داخلی، توانمندی بالایی در توسعه صادرات و اشتغال زایی فصلی منطقه ایجاد کرده است.

کارشناسان زراعت کیفیت سیر امسال را به دلیل استفاده از بذر های مرغوب و روش های به روز، در سطح بالایی ارزیابی می کنند.

توجه سیرکاران عجب شیری و همچنین آموزش های جهاد کشاورزی شهرستان عجب شیر در این سال ها موجب استفاده کشاورزان از آبیاری مناسب و روش های نوین شده که رفه جویی در مصرف آب را در پی داشته است.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - آذربایجان - برداشت - تولید - محصول - عجب شیر - فصل برداشت
آخرین اخبار سرویس:

برداشت 7500 تُن سیر تر از مزارع عجب شیر

برداشت 7500 تُن سیر تر از مزارع عجب شیر